GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

1.800.000 RON la Euromaraton! Joacă zi de zi și ia-ți partea din premii

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 iunie 2021 10:41 / Actualizat vineri, 11 iunie 2021 10:41

Cote mari, combinații câștigătoare, pariuri inspirate, seri de vis la Euro. Totul pleacă de la pasiune și fotbalul este rege la Fortuna între 11 iunie și 11 iulie. Pe toată durata Campionatului European participi la Euromaraton, cu gândul la premiile de 1.800.000 RON puse în joc!

Toată luna ai bani de luat și pariuri gratuite de câștigat, online și în agenții, ca să te bucuri la maximum de turneul pe care l-ai așteptat mai mult ca oricând! Tot ce trebuie să faci este să-ți pui inspirația "la lucru" și să profiți de promoțiile momentului de la Fortuna. 

În agenții răsplătim cu 1.500.000 RON jucătorii care se înscriu în campanie, prin pariuri gratuite cu valori cuprinse în 5 și 200 RON! Pariezi mai mult în aplicație? Ai de câștigat și online, dacă ești prezent zi de zi la Euromaraton, cu bilete de cotă minimă 1.50. Oferim 300.000 RON bani cash pe parcursul turneului final, iar jucătorii noi se bucură și pachetde "bun venit" online, de 500 RON.

Asta nu e tot! Jucătorii de la Fortuna se pregătesc așa cum trebuie la Euro: meciuri de top, analize detaliate, pariuri originale, cote mărite și - cel mai important - promoții săptămânale, pentru fanii pariurilor sportive, dar și pentru pasionații de casino. Stai conectat, pentru un turneu de neuitat!

PROMOȚIE ONLINE

PROMOȚIE ÎN AGENȚII

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează