FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce șanse sunt ca Bogdan Stancu să revină la FCSB » Becali îi dă un salariu record, dar are oferte mai bune

Bogdan Stancu a fost vândut în 2011 la Galatasaray cu două milioane de euro și de atunci a jucat doar în Turcia // FOTO: facebook.com/genclerbirligisk
Bogdan Stancu a fost vândut în 2011 la Galatasaray cu două milioane de euro și de atunci a jucat doar în Turcia // FOTO: facebook.com/genclerbirligisk

Articol de , , - Publicat luni, 14 iunie 2021 08:49 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 20:51

Bogdan Stancu e greu de readus la FCSB, fiindcă ar fi mai bine plătit chiar și în liga a doua turcă. Becali i-a oferit atacantului un salariu-record pentru Liga 1, însă inferior în comparație cu sumele pe care i le oferă străinii.

FCSB trebuie să se orienteze către un alt atacant, fiindcă șansele să-l readucă pe Bogdan Stancu sunt mici. Becali a înțeles și el, din discuțiile avute cu Stancu, că e foarte posibil ca jucătorul să continue în Turcia, acolo unde se află de zece ani: „Mi-a zis că sunt șanse mici să se întoarcă, dar o să vedem clar situația după 15 iunie".

Bogdan Stancu, mai mulți bani în liga a doua din Turcia decât la FCSB

Bogdan îi transmisese lui Gigi că o decizie a lui depinde de rezultatul alegerilor pentru președinția lui Genclerbirligi, clubul pentru care a evoluat în sezonul trecut.

„Motanul" a petrecut șapte sezoane la Gencler. El ar avea o relație foarte bună cu șeful actual și ar rămâne la aceeași echipă dacă bașkanul și-ar păstra funcția. "Mi-a spus că îi este recunoscător bașkanului datorită căruia a câștigat vreo două milioane de euro", a povestit Becali.

Banii constituie motivul principal pentru care Stancu ar juca mai degrabă în Turcia. El ar câștiga 40.000 de euro lunar la Gencler, un salariu foarte bun pentru un fotbalist în vârstă de 33 de ani

Presa din Turcia a scris că de atacantul român mai e interesată și Kocaeli, o formație nou-promovată în liga secundă turcă. Și Kocaeli i-ar asigura același salariu.

Gigi Becali vrea un atacant la FCSB

Efortul maxim pe care e dispus să-l facă Gigi conduce la o ofertă inferioară, 30.000 de euro pe lună. Suma este enormă, față de nivelul obișnuit din campionatul românesc, însă e mai mică decât aceea pe care i-o pot asigura turcii fostului internațional român. Indiferent de hotărârea finală a lui Stancu, FCSB vrea un atacant.

Dacă nu-l va convinge in extremis pe Bogdan, Becali va alege dintre fotbaliștii străini disponibili, așa cum a procedat și atunci când l-a angajat pe Stipe Vucur, un fundaș central croat ajuns din liga a treia germană. 

54 de meciuriși 14 goluri a înregistrat Bogdan Stancu în echipa națională a României, cu care a participat la Euro 2016. El a contribuit decisiv la calificare, apoi a înscris două goluri în turneul final. Atacantul s-a simțit neapreciat de publicul român și a anunțat după European că renunță să mai vină la națională

Nu văd cum ar putea FCSB să-l atragă pe Bogdan Stancu. E un atacant foarte bun și sigur va avea ocazia să continue în Turcia, pentru că el are o imagine bună acolo. Am încercat să-l iau la toate cluburile la care am fost în Turcia, dar nu am reușit.
- Marius Șumudică, antrenor CFR

VIDEO Meci tare la EURO 2020! Totul despre Spania - Suedia

Citește mai multe știri despre FCSB

Antrenorul aflat pe lista lui Becali ironizează situația de la FCSB: „Cum să nu aibă tehnician? Gigi a fost mereu acolo și e cel mai de succes antrenor”

EXCLUSIV Gigi Becali a mințit! Cum a încercat să detoneze scandalul dintre Gikiewicz și FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
bodystyle74
bodystyle74  •  14 Iunie 2021, 16:37

Scancu doar isi pace publicitate cu gigi. Asa a procedat si sumudica.

loko1
loko1  •  14 Iunie 2021, 15:48

Bogdan Stancu e prea destept sa vina *** !Toate acaste declaratii au fost numai cu scop publicitar !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  14 Iunie 2021, 15:22

Circul din Berceni se refuza chiar și de old boys!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează