INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Guardiola, întâlnire cu Laporta! Ce au pus la cale antrenorul lui Manchester City și președintele Barcelonei

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iunie 2021 10:07 / Actualizat luni, 14 iunie 2021 10:37

Campion în Premier League și finalist Champions League, Pep Guardiola pregătește noul sezon și are planuri mari pentru Manchester City.

Presa din Spania dezvăluie că Pep Guardiola e în vacanță în Mallorca și s-ar fi văzut la masă cu Joan Laporta, președintele Barcelonei și cel care l-a numit pe Guardiola pe banca echipei blaugrana.

Schimb de jucători pus la cale de Barcelona și Manchester City

Guardiola ar fi interesat de doi dintre jucătorii Barcelonei, Sergi Roberto și Ousmane Dembele. Pentru a pune mâna pe cei doi, Pep i-ar fi propus lui Laporta doi fotbaliști: Joao Cancelo și Bernardo Silva.

Mai mult, potrivit Radio Catalunya, Guardiola, printr-un intermediar, le-a oferit șefilor Barcelonei o listă de 7 jucători pe care-i pot oferta.

Pe listă, pe lângă portughezii Joao Cancelo și Bernarndo Silva, s-ar mai fi aflat nume precum Raheem Sterling sau Aymeric Laporte.

  • Sergi Roberto (29 de ani) poate evolua ca fundaș dreapta sau mijlocaș de bandă sau central. E cotat la 18 milioane de euro, iar în sezonul trecut a bifat 20 de partide (1 gol, 1 pasă de gol)
  • Francezul Ousmane Dembele (24 de ani) mai are un an din contractul cu Barcelona, iar șefii catalani încearcă să-l prelungească. Valorează 50 de milioane de euro, dar a fost cumpărat în 2017 pentru 135 de milioane. Extrema are 11 goluri și 5 pase de gol în acest sezon (44 de meciuri).
  • Joao Cancelo (27 de ani) este un fundaș dreapta portughez trecut pe la Benfica, Valencia, Inter și Juventus. Cota lui e de 55 de milioane de euro, iar în ultimul sezon a jucat 43 de meciuri (3 goluri și 5 assist-uri)
  • Bernardo Silva (26 de ani) poate evolua în centrul linie de mijloc sau în bandă. Adus de City în 2017, de la Monaco, Silva are 5 goluri și 9 pase de gol în acest sezon, în care a jucat de 45 de ori. Cota lui e de 70 de milioane de euro

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Spania - Suedia

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Eriksen, primul mesaj după momentele dramatice prin care a trecut: „Nu mă voi da bătut!”

Brazilia, start în forță în Copa America! Neymar a făcut show: gol și pasă de gol

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează