FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, la mica publicitate! Cum vor „câinii” sa facă rost de bani pentru noul sezon

Articol de - Publicat vineri, 18 iunie 2021 10:56 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 11:15

Dinamo caută sponsori pentru club, au dat anunț în mediul virtual, prețul pentru publicitate pentru echipament și pe panouri pornind de la 50.000 de euro, în condițiile în care, cash, atrag doar 400.000 de euro în prezent.

Sub egida „Fă-ți numele cunoscut pe tricoul cu cea mai mare expunere", liderii board-ului DDB, acționarul minoritar al roș-albilor, îi invită pe potențialii sponsori să ia în calcul un parteneriat cu Dinamo.

În acest moment, sponsorul principal al clubului, casa de pariuri „Unibet", plătește 400.000 de euro, plus bonusuri, pe stagiune. Bonusuri în funcție de performanțele echipei, ceea ce nu prea s-a întâmplat în ultimii ani, când echipa a fost la retrogradare, mai salvându-se situația cu semifinalele Cupei României. 

Doar sponsorul principal al grupării asigură o sumă cash grupării, ceilalți parteneri oferă servicii în schimbul apariției numelui companiei pe panouri și pe tricouri. Astfel, în acest moment, dinamoviștii au transmis oficial că prețurile pentru publicitate pe echipament și pe panourile publicitare pornesc de la 50.000 de euro.

Dinamo își caută sponsori

Roș-albii au emis un anunț pe care l-au postat deja pe Facebook și le-au cerut și membrilor socios să distribuie mesajul pentru a atrage noi surse de venit. 

„Închiriază o palmă de tricou și toată lumea va vorbi despre tine și despre afacerea ta. Începând cu noi. Iată câteva motive pentru ca logo-ul afacerii tale să apară pe tricourile lui Dinamo și pe toate panourile publicitare de la stadion: 

- Orice s-ar întâmpla în fotbalul de la noi, la orice echipă, că să se vândă știrea, trebuie să apară și tricoul lui Dinamo într-o poză.- Indiferent de locul pe care se află, despre Dinamo se vorbește cel mai mult.

- Avem cei mai creativi suporteri. Oriunde se va vorbi despre ei, se va auzi și de numele firmei tale.- Tricoul lui Dinamo este cel mai vândut și este purtat cu mândrie de zeci de mii de suporteri din țară și din diaspora.

- Tricoul lui Dinamo a fost îmbrăcat de Cătălin Hîldan, Lucescu, Dudu Georgescu, Dinu, Rednic, Andone, Mateuț, Dănciulescu, Mulțescu, Orac, Ion Marin, Mișa Klein, Patrick Ekeng, Moraru, Raducioiu, Sabău, Cheran, frații Nunweiller și multe nume uriașe ale fotbalului românesc.-

 Dinamo este clubul cu cei mai mulți suporteri în mediul urban, acolo unde publicitatea contează cel mai mult

- Dinamo are cei mai mulți suporteri cu studii superioare și suporteri în zona business, adică cei mai importanți consumatori de publicitate.- Dinamo are cel mai dezvoltat program socios din Estul Europei, cu peste 15.000 de membri cotizanți, sensibili la orice marcă sau nume asociat cu clubul"
- comunicat Dinamo

7 milioane de euroeste cuantumul datoriei din prezent a clubului, care cochetează cu ideea unei noi insolvențe

VIDEO Jucătorii lui Dinamo s-au reunit și au efectuat primul antrenament

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Paul Anton, propus la FCSB: „Au nevoie de el! Le va face jocul”

Încă un jucător important de la Dinamo își cere banii! Și-a depus memoriu și ar putea pleca + „câinii” au pregătit deja soluția de rezervă

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
creeperno115
creeperno115  •  18 Iunie 2021, 22:35

Ne umplem de bani

magic4ever
magic4ever  •  18 Iunie 2021, 15:05
Postat de alexandru_popescu pe 18 Iunie 2021, 11:37

Nu e prost cine cere, e prost cine dă. Fraier să fie ăla care bagă un singur leu în Insolvenamo

Stai linistit ca si la mareata clona FCSB este foame de bani,stapanul tau Becali doar imprumuta clubul si aduce doar fotbalisti liberi de contract sau pe 50.000 euro...

alexandru_popescu
alexandru_popescu  •  18 Iunie 2021, 12:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează