FOTBAL  »  LIGA 2  »  REUNIRE

U Cluj s-a reunit și atacă promovarea sub comanda lui Lincar » 7 transferuri + cum arată lotul

Articol de - Publicat vineri, 18 iunie 2021 15:40 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 15:59

U Cluj s-a reunit joi seară, Erik Lincar conducând prima ședință de pregătire a „Șepcilor Roșii", misiunea sa fiind aceea de a-i promova pe ardeleni, în sfârșit, în prima divizie, după doi ani la rând ratați complet. Echipa a fost schimbată din temelii.

La ședința de pregătire desfășurată pe terenul „Remus Câmpeanu" din Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu" au fost prezenți 24 de jucători, doar 9 dintre ei fiind din lotul cu care s-a încheiat sezonul trecut.

Până astăzi, 7 fotbaliști noi au semnat cu U, duo-ul Erik Lincar - Viorel Domocoș aducând patru fotbaliști antrenați la Turris Oltul Turnu Măgurele. 

Ultimul este apărătorul Florinel Mitrea (28 de ani), care, între timp, a fost și la Chindia Târgoviște. Mitrea a preferat să vină la U și să-l urmeze pe Lincar, cu toate că avea oportunități de a continua la Liga 1. El îi urmează lui Cristian Balgiu, Albert Voinea și Dragoș Tescan, foști elevi la Turris ai lui Lincar și Domocoș.

Ex-dinamovistul Andrei Blejdea, 24 de ani, este în discuții avansate cu U Cluj spre a semna zilele viitoare. 

În privința lotului, care se va antrena pe plan local în prima perioadă, Laurențiu Rus, Ioan Filip, Sergio Ribeiro și Matei Moraru au absentat la reunire, fiind învoiți. 

Dintre noile transferuri, Valentin Alexandru, Marius Ciobanu și Cristian Balgiu, învoiți la rândul lor.

9 jucătoridin stagiunea precedentă continuă cu U Cluj: Gorcea, Ilieș, Răuță, Taub, Telcean, Dican, Novac, Meșter și Pîrvulescu

Lotul lui U Cluj la reunire:

  • Portari: Andrei Gorcea, Alexandru Bledea, Alexandru Achiriloaei (în probe)
  • Fundași: Ionuț Ilieș, Costinel Gugu, Andrei Răuță, Tudor Vomir, Carol Taub, Florinel Mitrea, Tudor Telcean, Victor Dican
  • Mijlocași: Rareș Scocâlcă, Daniel Novac, Andrei Vânău, Alin Văsălie, Cosmin Meșter, Septimiu Kolbasz, Nicolae Pîrvulescu
  • Atacanți: Vlad Moraru, Albert Hofman, Simion Pop, Dragoș Tescan, Albert Voinea, Mihai Forna.a

VIDEO Continuă EURO 2020! Totul despre Portugalia - Germania

Citește mai multe știri despre fotbalul intern: 

Șumudică face curățenie la CFR Cluj! 3 jucători sunt OUT de la campioană + un alt jucător a plecat azi

Dani Coman are o nouă funcție: „Vreau să duc această echipă acolo unde îi este locul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
kuba
kuba  •  18 Iunie 2021, 16:36

Ăștia mai promovează vreodată ? Acuș acuș se fac 200 de ani de la înființarea clubului :)))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează