INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  BELGIA

Kevin de Bruyne șochează la Euro 2020: „Mi-e teamă pe teren! Nu-mi simt partea stângă a feței”

Kevin de Bruyne (29 de ani) a jucat cu jumătate de față amorțită în meciul Belgia - Danemarca, scor 2-1, de la Euro 2020. +41   FOTO
Kevin de Bruyne (29 de ani) a jucat cu jumătate de față amorțită în meciul Belgia - Danemarca, scor 2-1, de la Euro 2020.

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 19:03 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 20:08

Kevin de Bruyne (29 de ani) a jucat cu jumătate de față amorțită în meciul Belgia - Danemarca, scor 2-1, de la Euro 2020. 

De Bruyne a fost victima atacului brutal al lui Antonio Rudiger, în minutul 57 al finalei Ligii Campionilor, câștigată de Chelsea contra lui Manchester City, scor 1-0. Belgianul a suferit o fractură de piramidă nazală și o fractură a osului orbital. Nu a avut nevoie de operație, dar efectele accidentării încă se simt. 

Kevin De Bruyne, MVP la Euro 2020

„Încă nu simt nimic pe partea stângă a feței. E ca după o vizită la dentist. Nervul meu e afectat, iar asta poate dura până la 6 luni. Nu e un sentiment confortabil, dar cel mai important lucru a fost că am putut juca. Mi-a fost însă teamă să mă implic în duelurile aeriene”, a spus De Bruyne, după prestația de gală din Belgia - Danemarca, scor 2-1.

De Bruyne, impresionant la Euro 2020

Selecționerul Roberto Martinez l-a menajat în meciul inaugural de la Euro 2020, câștigat 3-0 cu Rusia, dar a fost nevoit să îl introducă la pauza disputei cu Danemarca, la scorul de 0-1. De Bruyne a fost decisiv, cu un assist și un gol. Basarab Panduru a fost impresionat de prestația starului de la Manchester City. 

Cred că jucătorul ăsta (n.r. De Bruyne) și dacă avea piciorul în ghips intra pe teren și era mai bun decât mulți alții pe care i-am văzut la Euro. Eu n-am văzut în viața mea o diferență atât de mare între el și restul. Atenție, un jucător care s-a antrenat cum s-a antrenat în ultima vreme. 

Intră, primește mingea cu spatele la colegi, la golul de 1-0. El îi vede, a știut ce face, a ridicat-o, l-a lăsat pe Thorgan Hazard cu poarta goală. Apoi a șutat și a marcat golul ăsta. De Bruyne face parte dintre fotbaliștii ăia mari de tot!
- Basarab Panduru

VIDEO Euro la indigo » Eric a recreat golul de Playstation al Belgiei

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

Ovidiu Hațegan arbitrează din nou la EURO 2020! Va conduce una dintre favoritele la câștigarea turneului

UEFA amenință Londra: „Mutăm semifinalele și finala Euro la Budapesta dacă nu faceți asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează