FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FCSB o ține în viață pe Dinamo! PCH confirmă ajutorul financiar de la Becali: „Situația e groasă rău, cum n-a fost niciodată!”

Dinamo l-a vândut pe Mario Lăcătuș la FCSB. FOTO: GSP
Dinamo l-a vândut pe Mario Lăcătuș la FCSB. FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 iunie 2021 22:20 / Actualizat vineri, 18 iunie 2021 22:41

Dinamo l-a vândut pe Mario Lăcătuș, fotbalist născut în 2004, la FCSB. În această seară, ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan au confirmat că în conturile clubului au intrat 50.000 de euro, atât cât marea rivală a plătit în schimbul fotbalistului cu nume de legendă. 

Aflați într-o situație dispertă din punct de vedere financiar, „câinii” au recurs la o decizie incredibilă. Una de neconceput în urmă cu un deceniu. Dinamo a acceptat în doi timpi și trei mișcări cei 50.000 de euro pe care FCSB i-a oferit pentru tânărul de 17 ani Mario Lăcătuș, un talent șlefuit la Academia din Ștefan cel Mare.

Reprezentanții DDB au confirmat plata făcută de marea rivală și au subliniat încă o dată că echipa trece printr-o criză financiară fără precedent.

Fanii, nemulțumiți de mișcarea DDB

În zona de comentarii, fanii au criticat în termeni duri decizia luată de board-ul DDB: „De ce vindeți viitorul lui Dinamo? 50.000 de euro pentru unul dintre cei mai promițători jucători? Trist, foarte trist! Lasă că o să ia Gigi câteva milioane pe el peste 3-4 ani”. 

Răspunsul ultrașilor-acționari: „Ai dreptate în ce spui. Dar vino și cu o soluție. Situație e tristă. Foarte tristă”.

Un alt suporter și-a exprimat nemulțumirea: „50.000 de euro... e ca și cum l-ați fi dat pe gratis”. 

Comunicat PCH: „Situația este groasă rău, așa cum n-a fost niciodată!”

PENTRU CĂ TREBUIE SĂ FIȚI INFORMAȚI despre lucrurile care se întâmplă în cadrul clubului, vă informăm că astăzi au intrat 50.000€ din vânzarea juniorului Lăcătuș.

Situația în care se află clubul a dus la acceptarea acestei oferte. Tot astăzi, din acești bani au fost plătite salariile restante ale antrenorilor de la Centrul de Copii și Juniori și jucătorii de la Dinamo 2. Altfel, exista riscul să pierdem și alți jucători care și-ar fi depus memoriu. 

Trebuie să fim sinceri cu voi: Ne aflăm într-o situație foarte delicată. Încercăm să mai vindem și alți jucători, doar pentru a supraviețui. Drepturile tv vor intra după reluarea campionatului și până atunci Dinamo are nevoie de bani pentru a-și contiunua activitatea

Trebuie doar să conștientizăm că situația este groasă rău. Așa cum nu a mai fost niciodată. Dinamo va continua să crească jucători de valoare și sperăm că, într-o zi, acești copii vor readuce Dinamo acolo unde îi este locul. Dar ca să aibă șansa de a juca pentru acest club, noi trebuie să-l ținem în viață ACUM - Comunicat Peluza Cătălin Hîldan

FCSB l-a cumpărat pe Mario Lăcătuș de la Dinamo

Mario Lăcătuș, unul dintre tinerii promițători ai „câinilor” a fost vândut marilor rivali de la FCSB. Iar Academia lui Gigi Becali mai poftește la câteva talente ale dinamoviștilor, dorind să profite de criza financiară a clubului din Ștefan cel Mare și a dorinței unora dintre copii de a pleca oriunde unde să aibă condiții de performanță și să mai fie și plătiți la zi. 

Mario Lăcătuș, născut în 2004, mijlocaș central, component al formației U17 a dinamoviștilor, a ajuns în curtea rivalilor pentru 50.000 de euro. 

Este recomandat de către cei ce-l cunosc ca „tipul de mijlocaș total, face ambele faze, și de atac, și de apărare, foarte bun la construcție”.

VIDEO Declarația incredibilă făcută de o legendă dinamovistă: „Jos pălăria pentru Gigi Becali. FCSB este o echipă superbă!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Paul Anton, propus la FCSB: „Au nevoie de el! Le va face jocul”

Dinamo, avertizată să-şi ia gândul de la suma de 1 milion de euro dorită pentru Sorescu: „E foarte greu să ia bani mulţi în momentul de față”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (36)
ouroboros
ouroboros  •  20 Iunie 2021, 15:39
Postat de demolarii pe 19 Iunie 2021, 00:17

Fcsb nu tine pe nimeni in viata. A cumpărat drepturile pentru un jucător. Sau ei vor totul pe gratis? Sau pe banii altora? Cum ar fi cu stadion, locul in Liga I și altele....Becali nu stie sa vândă în profit decât ce ia gratis.....in rest e de altă competență....daca titlu era corect, Fcsb îi dădea lui Dinamo 12 milioane euro. Doar atunci gsp.ro ar fi avut dreptate.....

gigie c a n c e r u l fotbalului romanesc, nu salvatorul lui! Totul se rezuma la conturile fetelor lui! ...Asta e steaua???

bodystyle74
bodystyle74  •  19 Iunie 2021, 10:04
Postat de fairplayromania pe 19 Iunie 2021, 01:55

50 de mii....ăstea sunt milioanele pe care le investeşte Becali in fotbal ? La africani le dă 70 mii _80 mii , iar in fotbalul romănesc investeste doar de-o tămîie... bravo.

Milionarii romani nu doneaza nimic din banii lor. Doneaza doar banii din taxe si impozite.

raul1985
raul1985  •  19 Iunie 2021, 09:39

Este o lupta pierduta de mult de DDB. A spus Andone clar ce datori are Dinamo si de ce nimeni nu vrea sa o cumpere. Dobanzile penalizatoare in scurt timp vor fi mai mari decat ce strang cei de la DDB. Este o societate care nu are nimic, 0 bunuri care pot fi puse garantie. In Romania toti milionarii de carton nu baga 1 euro fara sa stie ca primesc 10 inapoi. Singura sansa plauzibila este sa gaseasca vreun arab cu petrodolari care sa vina din prima si sa bage bani seriosi. 7-8 mil la ANAF, vreo 3-4 lu Negoita, 0.5 lu cortazero, vreo 3 sa rezilieze contractele g loabelor din prima echipa si inca vreo 10 sa aduca niste jucatori care sa duca echipa in cupele europene din primul sezon.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează