FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Marius Șumudică, prudent înainte de primul tur preliminar din Ligă: „O echipă incomodă, nu va fi ușor!”

Borac Banja Luka este campioana Bosniei // foto: Imago +30   FOTO
Borac Banja Luka este campioana Bosniei // foto: Imago

Articol de , - Publicat marti, 22 iunie 2021 11:08 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 11:13

Marius Șumudică (50 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, își conduce echipa la Bad Zell, în Austria, de numai 12 zile, însă nu mai are mult timp la dispoziție până la primul meci extrem de important, turul cu Banja Luka din preliminariile Champions League.

  • Șumudică, noul antrenor al CFR-ului, a oferit un amplu interviu Gazetei Sporturilor în cantonamentul din Austria.
  • Corespondentul GSP, Remus Răureanu, a aflat de la Șumi cele mai importante informații despre revenirea tehnicianului în România.
  • Interviul de 3 pagini poate fi citit în Gazeta de marți (sau în ediția digitală). De asemenea, dialogul integral va fi publicat pe GSP.ro în cursul zilei.

Marius Șumudică a analizat-o pe Banja Luka, primul adversar al CFR-ului din preliminariile Champions League 

- Ați urmărit-o pe Banja Luka, prima adversară din preliminarii? Știți ceva despre bosniaci?
- Da, am văzut-o de când am fost sortiți să întâlnim această echipă. Am adunat informații și continuăm să lucrăm la analizarea adversarului. Nu va fi ușor, e o echipă care a câștigat campionatul în Bosnia. Nu e ușor să fii campion în fața lui FK Sarajevo dacă nu ai valoare. Important este ca noi să fim bine pregătiți pe data de 6 iulie, când vom avea primul meci cu Banja Luka, echipa să aibă prospețime, tonus. Ca relații de joc nu cred să fie probleme, fiindcă jucătorii aceștia evoluează de multă vreme împreună, se știu între ei foarte bine. Eu trebuie doar să închid un puzzle deja existent sau să-l reconstruiesc, să le ofer fotbaliștilor șansa de a continua performanțele și aventura pe care au început-o în anii trecuți.

- Cum joacă bosniacii?
- O formație incomodă ca agresivitate, ca mod de abordare a jocurilor. Sunt "sârbi", au sângele fierbinte și ne așteptăm la o organizare riguroasă a lor.

Încă mai strângem date despre Banja Luka, până pe 6 iulie, când va fi meciul tur, o să avem toate informațiile despre bosniaci. Va fi un duel pe care o să-l tratăm cu toată seriozitatea.

Antrenez cât mă țin balamalele. După amicalul cu Ludogoreț cred că eram mai consumat decât erau jucătorii. Pun suflet, mă consum enorm, dar nu mă văd făcând altceva, m-am obișnuit să merg zi de zi la antrenament, să pregătesc meciuri.

- Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Mai multe știri din cantonamentul CFR-ului în Austria:

Șumudică, totul despre negocierile cu Becali: „Aveam o strângere de inimă. Acum vreau să bat FCSB și Rapid!”
FCSB
Șumudică, totul despre negocierile cu Becali: „Aveam o strângere de inimă. Acum vreau să bat FCSB și Rapid!”
Cum arată CFR Cluj cu Marius Șumudică pe bancă: 4 concluzii despre jocul campioanei » Șumudică nu-și menajează jucătorii: „Treziți-vă, că nu sunteți Xavi și Iniesta!”
CFR CLUJ
Cum arată CFR Cluj cu Marius Șumudică pe bancă: 4 concluzii despre jocul campioanei » Șumudică nu-și menajează jucătorii: „Treziți-vă, că nu sunteți Xavi și Iniesta!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close