FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Impresarul care nu l-a vrut pe preferatul lui Gigi Becali dezvăluie: „Mi s-a părut superficial! Era cam în fente”

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 11:14 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 12:18

Impresarul Florin Manea a fost invitat la GSP LIVE și a vorbit despre mijlocașul Octavian Popescu (19 ani) și despre prima impresie pe care acesta i-a făcut-o.

Agentul spune că l-a remarcat pe Tavi Popescu când acesta era junior la Rapid, dar că acesta i s-a părut superficial, explicând de ce nu i-a propus să îl reprezinte.

VIDEO Florin Manea, deranjat de Octavian Popescu: „Mi s-a părut superficial”

„Eu l-am văzut pe Tavi Popescu la Rapid. Le-am zis că ajunge fotbalist. Era o combinație cu el, cu Regal... Îmi e greu să mă duc să presez un jucător ca să lucreze cu mine. Fără falsă modestie, consider că am ajuns la un nivel la care jucătorii ar trebui să mă caute. Degeaba vreau eu, dacă nu vrea el.

Dacă jucătorul nu este interesat să muncească, să intre într-un program, să aibă o anumită nutriție sau să facă lucruri suplimentare și să ducă o viață extrasportivă corectă, poate să fie cel mai mare talent că nu vei face nimic cu el.

Sunt unii jucători cărora, dacă s-a scris de trei ori în ziar despre ei, li se pare că sunt mari fotbaliști. Eu încerc să lucrez că jucători care înțeleg ce înseamnă mare performanță. 

Nu zic că Tavi Popescu nu o să ajungă fotbalist, dar la momentul respectiv mi s-a părut superficial. Nu mă refer la valoare lui, ci ca om. Era cam în fente... Așa mi s-a părut. Nici nu am vrut să trag de el să semneze cu mine”, a spus Manea la GSP LIVE.

Popescu a apărut în prima ligă pe 20 septembrie 2020, într-o victorie cu FC Argeș, 3-0. De atunci a adunat 34 de meciuri, patru goluri și 8 pase de gol. 

A fost lăudat și creditat ca un talent imens. Gigi Becali a pronunțat un preț de 20 de milioane de euro, iar Ioan Becali a povestit că pe mijlocașul ofensiv îl urmăresc deja Juventus și Manchester City.

Octavian Popescu acuzat că „ e obraznic și înjură”

Gazeta Sporturilor scria în martie că mai mulți colegi, adversari și arbitri s-au plâns de Popescu.

Ei au povestit că Popescu le vorbește urât coechipierilor în timpul antrenamentelor, inclusiv celor cu mult mai în vârstă și mai experimentați, iar în meciuri îi înjură pe arbitri, pe adversari. 

„Centralii" din prima ligă l-au luat deja la ochi ca pe un fotbalist-problemă. „E obraznic!", sună descrierea pe care i-o fac lui Octavian oamenii care au avut de-a face cu el în meciurile oficiale și în antrenamente.

Citește mai multe știri despre FCSB: 

FCSB, într-o situație în care nu s-a mai aflat de multă vreme: lot aproape complet, un singur post deficitar!

EXCLUSIV Șumudică, totul despre negocierile cu Becali: „Aveam o strângere de inimă. Acum vreau să bat FCSB și Rapid!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
cornelcc
cornelcc  •  22 Iunie 2021, 21:54

“Degeaba vreau eu, dacă nu vrea el.” Ai spus tot, Manea Florin! Restul e degeaba.

doar...titi
doar...titi  •  22 Iunie 2021, 20:19

da bah manea ...la nivelul tau de prostie , jucatorul trebuie sa vina cu caciula-n mana , de parca nu tu castigi de pe urma jucatorului ...ci jucatorul castiga de pe urma ta!!!oricum , stim ca ai trei doctorate , in IT ,analiza matematica si filozofie ...si astia de la uefa fac coada la usa ta sa-ti ceara voie ...asa ca se justifica!!!

paolo11
paolo11  •  22 Iunie 2021, 15:33

florin manea, un “impresar”… O fi mandru tatal lui, pe acolo pe unde este?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează