FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ce se întâmplă cu vedeta lui Dinamo » Agentul jucătorului anunță: „Nu cred că-și va primi banii! Cred că va deveni liber”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iunie 2021 11:57 / Actualizat marti, 22 iunie 2021 13:28

Prezent la GSP LIVE, Florin Manea a vorbit despre unul dintre jucătorii pe care îi reprezintă, Diego Fabbrini.

Impresarul a vorbit despre mijlocașul italian de 31 de ani care și-a depus memoriu pentru a-și recupera salariile restante de la Dinamo și este de părere că aceasta va pierde bani în momentul în care formația alb-roșie va intra din nou în insolvență.

VIDEO Florin Manea: „Fabbrini nu cred că-și va primi banii de la Dinamo”

„Deocamdată nu l-au plăcut și nici nu cred că o să-l plătească. Am înțeles că și-a depus memoriu deja... Eu l-am spus celor de la Dinamo în iarnă «Domnilor, lăsați-l să plece pentru că ar fi mai bine pentru voi». Nu au vrut să mă asculte, i-au prelungit contractul pe un an.

Acum înțeleg că Dinamo vrea să intre în insolvență. Ce să însemne pentru Fabbrini? Că o să piardă banii. Nici nu știu exact dacă iese liber... Dar cred că va fi liber pentru e jucător străin și se duce la FIFA. Dar nu mi se pare corect. 

Dar la Dinamo e haos! Am văzut că a trimis Cortacero o scrisoare... Mi se părea puțin ciudat să conducă cineva care au 32% din companie... Nu știu pe ce bază, poate o fi legal. Dacă cineva nu investește niște bani o să fie probleme. Cei din DDB trebuie să găsească pe cineva care să îi reprezinte, care să ia deciziile, un președinte. Când sunt șapte capete care iau decizii, nu poate fi bine.”, a spus Florin Manea la GSP LIVE.

Fabbrini a ajuns la Dinamo în august 2019, de la ȚSKA Sofia. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 39 de partide, în care a reușit 3 goluri și 3 pase de gol.

Dinamo, din nou în insolvență

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dinamo se pregătește să intre în insolvență în luna iulie 2021, tocmai de aceea a fost antamat și un administrator judiciar, în persoana lui Răzvan Zăvăleanu, unul dintre cei mai influenți jucători pe piața lichidărilor judiciare din Ardeal și din vestul țării.

Răzvan Zăvăleanu a mai lucrat în cazurile de insolvență de la CFR Cluj, ASA Târgu Mureș și Gaz Metan, în situația medieșenilor fiind într-un conflict deschis cu fostul președinte al grupării, Ioan Mărginean.

„Insolvența e pregătită, dar există riscul unor plecări masive de la Dinamo, de la jucători și până la Uhrin. Dinamo va jongla în viitor fie cu depunctări, fie cu retrogradarea, nimeni nu crede în mod real în salvarea clubului, în acest moment", au spus apropiații grupării.

6 milioane de euroeste cuantumul datoriilor clubului Dinamo la finalul lui 2020, conform datelor furnizate de Ministerul Finanțelor, dar restanțele ar depăși de fapt 7 milioane de euro, conform declarațiilor lui Ioan Andone

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Pablo Cortacero anunță că revine la Dinamo și are două solicitări: „Adunarea extraordinară să fie convocată urgent!”

Probleme tot mai mari la Dinamo: cantonament, apoi finalul! Steliano Filip, declarații alarmante

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
amadeus2021
amadeus2021  •  22 Iunie 2021, 19:49

Poate ne spune gazeta de salariile neplătite si la alte echipe. Dar daca bagă bățul prin gard la DINAMO mai fac audiența. Asta apropo de informare echidistanta si imparțială. Care este.

marcel2020
marcel2020  •  22 Iunie 2021, 19:04

Da, mai, exact, esti cumva Manea de te framanti de grija lui Fabrinni? De grija lui Blejdea sau a lui Rauta de ce nu mai ***? Deontologule…

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sibelius
sibelius  •  22 Iunie 2021, 15:40
Postat de marcel2020 pe 22 Iunie 2021, 14:55

Cate goluri si pase decisive are “vedeta” asta a lui Dinamo? Ca eu retin de la el doar ca dupa ce se satura de driblat, mai mult pe loc, fara sa patrunda spre careul advers, da pasa aiurea. Nu degeaba il tinea si Uhrin pe banca…

Cand i-au prelungit contractul era bun si acum cand cere bani nu mai e bun?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează