FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

EXCLUSIV Încă un episod șocant cu Antoine Conte, fundașul cu condamnare adus de CSU Craiova: a vrut să-i dea un cap în gură președintelui!

Antoine Conte, noul jucător al Craiovei // foto: Facebook
Antoine Conte, noul jucător al Craiovei // foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 24 iunie 2021 18:20 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 18:49

Noua achiziție a Universității Craiova, Antoine Conte, a evoluat foarte bine la Beitar Ierusalim, în primul sezon. Apoi au început problemele. El a fost dat afară în februarie 2021, cu mare scandal.

Episodul din decembrie 2016, când Antoine Conte a lovit un tânăr cu o bâtă de baseball, agresiune în urma căreia a primit 5 ani de închisoare cu suspendare, naște automat o întrebare. Pe cine a transferat, de fapt, CS Universitatea Craiova?

Antoine Conte, ieșire violentă și în Israel

După acel grav incident, fundașul de 27 de ani a fost "parcat" de Reims la Beitar Ierusalim, împrumut pe 6 luni, agenții săi considerând că e mai bine să iasă din lumina reflectoarelor. 

Antoine Cointe, printre cei mai buni din Israel

La Beitar, un Rapid al Israelului, el a jucat foarte bine. Și ca fundaș dreapta, postul său, și ca apărător central. Atât de reușite au fost evoluțiile sale încât, în vara lui 2017, clubul israelian l-a cumpărat de la francezi cu 500.000 de euro. Și i-a făcut contract pe 4 ani. 

Apreciat drept unul dintre cei mai buni stranieri din campionat, Conte a picat în extrema cealaltă. Întârzia la antrenamente, avea disensiuni cu coechipierii și cu staff-ul tehnic. Iar când revenea de acasă, din Franța, o făcea cu întârziere. A început să se pregătească superficial și inventa accidentări.

Antoine Conte, episod șocant: a încercat să-i dea un cap în gură președintelui!

Pe 28 februarie, anul acesta, președintele Eli Ohana, fost internațional islaelian, l-a chemat în birou și i-a spus că renunță la serviciile sale. Conte s-ar fi enervat și a încercat să-i dea un cap în gură lui Ohana, iar la plecarea din biroul acestuia a rupt un scaun!

270.000 de euro neta câștigat Conte la Beitar

Conte e tehnic, puternic, n-a ajuns degeaba titular în naționala de tineret a Franței. Beitar a încercat să-l disciplineze, dar n-a reușit. Nu-i suficient talentul fără caracter!
- Beno David, jurnalist israelian

Mai multe știri din Liga 1:

Găman, primele declarații după transferul la CSU Craiova: „De asta am venit aici”

CFR Cluj continuă campania de achiziții pentru grupele UCL! Șumudică își aduce un mijlocaș din Franța

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
tivireli
tivireli  •  25 Iunie 2021, 12:23

Sper sa-i dea una buna celui ce l-a evaluat.

kuba.
kuba.  •  25 Iunie 2021, 07:01

Asta ii ia la suturi pe cofetar și cavaler :))) O sa fie circ la ca Mogoșoaia :))))

terente1
terente1  •  24 Iunie 2021, 23:27

cel mai prost transfer realizat pana acum de Rotaru. Lebada neagra nu are ce cauta in nicio echipe, locul lui era la racoare.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează