INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  OLANDA - CEHIA

Decizia UEFA în cazul lui Hațegan, după cele două cartonașe roșii arătate la Euro 2020

Ovidiu Hațegan (40 de ani) va fi al patrulea oficial la optimea de finală de la Euro 2020 dintre Țara Galilor și Danemarca.
Ovidiu Hațegan (40 de ani) va fi al patrulea oficial la optimea de finală de la Euro 2020 dintre Țara Galilor și Danemarca.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2021 18:20 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 20:05

Ovidiu Hațegan (40 de ani) va fi al patrulea oficial la optimea de finală de la Euro 2020 dintre Țara Galilor și Danemarca.

  • Țara Galilor - Danemarca se joacă sâmbătă, de la ora 19:00, pe Johan Cruyff Arena din Amsterdam.

Ovidiu Hațegan s-a infiltrat într-o brigadă nemțească. Țara Galilor - Danemarca îl va avea la centru pe Daniel Siebert, asistat la cele două tușe de Jan Seidel și Rafael Foltyn. În camera VAR vor sta Bastian Dankert, Christian Dingert, Christian Gittelman și Marco Fritz.

Ovidiu Hațegan, două eliminări la Euro 2020

Ovidiu Hațegan a condus două meciuri de la Euro 2020. În Polonia - Slovacia l-a eliminat pe Grzegorz Krychowiak, pentru două cartonașe galbene, iar în Țara Galilor - Italia i-a arătat direct cartonașul roșu lui Ethan Ampad, pentru un fault cu talpa pe glezna lui Bernardeschi. 

Cele două eliminări dictate de „centralul” din Arad sunt singurele de la Euro 2020. 

Hațegan, decizii corecte la Euro 2020

Prima eliminare de la Euro 2020 a fost cea a lui Krychowiak, în Polonia - Slovacia 1-2. Până și jurnaliștii polonezi au apreciat că decizia a fost corectă. 

Marcin Borzęcki, de la Sport.tvp.pl, a spus că jucătorul lor "merită nota 1 pe o scară de la 1 la 100 pentru ce a făcut!". Iar colegul Lukasz Jachimiak, de la ziarul Sport, e de aceeași părere: "Pentru ce a trebuit să se enerveze Krychowiak? A meritat cartonașul roșu. A fost numai prostia lui".

În minutul 55 al partidei Țara Galilor - Italia, scor 0-1, fundașul galez Ethan Ampadu (20 de ani) l-a călcat puternic pe italianul Federico Bernardeschi, în zona gleznei, iar arbitrul român i-a arătat direct cartonașul roșu.

Poți vedea clar că Ampadu a întrâziat interveția, pune piciorul forțat pe glezna jucătorului italian. VAR are să verifice, dar mi-e teamă că va fi cartonaș roșu, pentru că în instrucțiunile UEFA de dinaintea meciurilor se anunță că astfel de faulturi trebuie sancționate cu cartonaș roșu. 
- Peter Walton, fost arbitru în Premier League, între 2003 și 2012, în prezent expert ITV în materie de arbitraj

VIDEO Euro la indigo » Eric a recreat golul marcat de Lewandovski cu Suedia

Citește și alte știri de la Euro 2020: 

FOTO Germania s-a aprins în culorile LGBT! Imagini surprinse în timpul meciului cu Ungaria

Elvețienii au tupeu înainte să vină la București: „Putem bate Franța”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gago747
gago747  •  25 Iunie 2021, 09:27

Păi ce decizie să ia UEFA ? "Mai cumpărați băi nene niște cartonașe roșii, că ăsta le mănîncă pe pîine!"

cri5ti
cri5ti  •  25 Iunie 2021, 08:33
Postat de elgabri pe 24 Iunie 2021, 23:38

Vai de clasa noastra, Hategan si din Liga 1 ar trebui oprit ca e slab de tot E un fel de Eanis din arbitraj !!

urata și *** nație mai suntem.... ne mai miram ca ungurii ne iau fata.. când ii vezi războinici și uniți... și toți trăgând la aceeași caruta de ce ne mai miram... dsr din păcate cam majoritatea romanilor au atitudinea ta.. suntem campioni mondiali la hulit, denigrat și distrus ce-i al nostru... chiwr nu contează cât de slab e hațegan.. e al nostru... și e totuși la un nivel la care multe tari nu au ajuns.. și cu siguranță nu e mai prejos decât unu de top 5 de la UEFA.. pt ca fac și aia niște greșeli de ramai tâmpit.. Lahoz s-a *** pe VAR-UL lor de câteva ori în meciul Franța - Portugalia

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolaeigrecu
nicolaeigrecu  •  25 Iunie 2021, 04:50

Nedelegarea luiHațegan în optimi e un semn bun. E vizat mai sus

Vezi toate comentariile (6)
Comentează