FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Cum l-a convins Hagi pe Adrian Petre să semneze cu Farul

Adrian Petre, Farul Constanța // foto: captură YouTube
Adrian Petre, Farul Constanța // foto: captură YouTube

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2021 18:54 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 19:14

Adrian Petre (23 de ani) a oferit primul său interviu din postura de fotbalist al Farului Constanța.

Atacantul arădean este unul dintre primii doi fotbaliști transferați de Farul, echipa rezultată din fuziunea dintre Viitorul și echipa din Liga 2, alături de Marian Aioani.

Transferul lui Adrian Petre a fost anunțat astăzi de Farul, care menționează că atacantul care ultima dată a evoluat la UTA a semnat un contract valabil 3 ani.

Adrian Petre, noul jucător de la Farul, visează la echipa națională

Într-un interviu acordat pentru site-ul clubului, Petre a explicat cum a fost convins să semneze cu Farul și a mărturisit că visează să fie convocat la prima reprezentativă a României, deși a marcat doar două goluri în ultimul an: unul la FCSB, în septembrie 2020, celălalt la UTA, în februarie 2021.

„Primul lucru care m-a convins a fost dorința domnului Hagi de a colabora cu mine, de a mă aduce la echipă. Nu a fost deloc o decizie grea, știind că dânsul mă dorește m-a făcut să vreau și mai mult să vin la această echipă. Contează extrem de mult pentru mine, e o onoare să fiu antrenat de domnul Hagi și sper ca împreună să aducem bucurie fanilor și Constanței.

Mă cunosc cu foarte mulți băieți de aici, pe cei tineri nu îi cunosc, dar din ce am auzit sunt destul de buni. Cred că vor face față în Liga 1, nu cred că vor fi probleme, Farul nu a avut niciodată probleme cu juniorii, acest lucru poate fi un mare plus în următorul sezon.

Mi-am propus să ajungem în play-off, ăsta e principalul meu obiectiv, ca echipa să fie cât mai sus, să ne batem la primele locuri. Pentru fiecare jucător să ajungă la naționala mare e un obiectiv destul de important. Din acest moment mă gândesc și la națională, dar totul depinde de mine, de cum voi juca”, a spus Petre.

Farul este a 5-a echipă din CV-ul lui Adrian Petre, după UTA, Esbjerg, FCSB și Cosenza. Atacantul valorează în prezent 450.000 euro, după ce era cotat la 1,5 milioane în 2019.

VIDEO. Petre Grigoraș vede cu ochi buni fuziunea dintre Farul și Viitorul

Citește mai multe știri despre Farul:

Superafacere pentru Chindia: Hagi a dat jucători de 2,3 milioane de euro pentru Aioani

Farul, prima victorie de la fuziunea cu Viitorul » Nume-surpriză printre marcatori: Hagi încearcă să salveze fosta mare speranță de la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
therealreddog33
therealreddog33  •  25 Iunie 2021, 11:17
Postat de sportix pe 24 Iunie 2021, 22:53

Daca il face Hagi si pe asta fotbalist, atunci e mare antrenor! Petre e un tip talentat dar si un monument de lene si impresii.

200% de acord :)). La ce a arătat în ultimii 2 ani și la cum sare mingea din el(cred ca și un dulap ar controla mingea mai bine) - ar fi a 8 a minune a lumii...

sportix
sportix  •  24 Iunie 2021, 22:53

Daca il face Hagi si pe asta fotbalist, atunci e mare antrenor! Petre e un tip talentat dar si un monument de lene si impresii.

publicer
publicer  •  24 Iunie 2021, 22:08

Sa vedem daca mai joaca ceva manechinul asta de Petre. La Uta e drept ca nu avea nici antrenor care sa scoata ceva de la el. Daca la o echipa asa cum se vrea Farul cu un joc bazat pe constructie si care are o buna circulatie a mingii si a jucatorilor nu arata nimic.... sa se lase direct.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează