FOTBAL  »  NATIONALA  »  DISPUTĂ

Răzvan Lucescu intervine în disputa dintre tatăl lui și Anghel Iordănescu: „Își permite cam mult. Nu veni tu să spui că Lucescu e un idiot!”

Răzvan Lucescu a intervenit în disputa de la distanță dintre tatăl său, Mircea, și Anghel Iordănescu.
Răzvan Lucescu a intervenit în disputa de la distanță dintre tatăl său, Mircea, și Anghel Iordănescu.

Articol de GSP - Publicat joi, 24 iunie 2021 20:55 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 21:26

Răzvan Lucescu (52 de ani) a intervenit în disputa declarațiilor de la distanță dintre tatăl lui și Anghel Iordănescu. 

  • CONTEXT: Anghel Iordănescu l-a taxat pe Mircea Lucescu, după ce „Il Luce” l-a propus pentru postul de selecționer al României pe Marco Rossi, în prezent selecționerul Ungariei: „E cea mai mare prostie pe care o putea spune Mircea Lucescu! Chiar nu mă așteptam să facă o asemenea afirmație”.
  • Mircea Lucescu a răspuns tăios: „Sunt o mulţime de oameni care n-au ce face şi comentează declaraţiile altora”.

Răzvan Lucescu, despre disputa Mircea Lucescu - Anghel Iordănescu

„Cu tot respectul pe care-l am pentru Anghel Iordănescu, mi se pare că își permite cam mult, să îi atace pe alții. Dacă Mircea Lucescu are o opinie, are o opinie. Dacă tu ai o opinie diferită, spune-o fără să ataci. Când ataci, înseamnă că ai ranchiună în tine, altfel nu înțeleg

Cu cât stai mai mult în România, simți nevoia să ataci, să arunci cu venin, să te simți în centrul atenției atacându-i pe ceilalți. Poate și de aia suntem unde suntem, pentru că fotbalul românesc este imaginea societății.

Domnul Anghel Iordănescu are opinia dânsului și poate că are dreptate, dar opinia cuiva trebuie respectată. E a doua oară când se întâmplă, a mai fost o discuție pe tema Dinamo-Steaua. Spuneți-vă ofurile, dar nu atacați. Spune «eu am trăit chestia asta, așa am simțit», dar nu veni tu să spui Lucescu e un idiot. Mai mult sau mai puțin, au spus-o!

Noi ne atacăm mult prea mult la persoană, suntem printre puținii din Europa care fac asta”, a declarat Răzvan la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Eu nu îl cunosc atât de bine pe Marco Rossi precum îl știe tatăl meu. Nu știu ce s-ar întâmpla dacă ar veni, dar eu întotdeauna l-am sprijinit pe Mirel Rădoi
- Răzvan Lucescu

Declarația care l-a deranjat pe Anghel Iordănescu:

Marco Rossi este un fost jucător de-ai mei, nu mă surprinde ce realizări are, un băiat foarte inteligent. Am o relație specială cu el, am rămas în contact cu el, e un tip preocupat să facă performanță. L-aș vrea antrenor la naționala României, e un băiat serios, ar merita. E important să știi să te adaptezi culturii respective, jucătorilor de la națională, dar are o seriozitate în pregătirea meciurilor. 
- Mircea Lucescu

Mircea Lucescu și Anghel Iordănescu, antrenorii de legendă ai României

Cea mai bună perioadă a lui „Il Luce” se leagă de Șahtior, alături de care a câştigat de opt ori campionatul, de cinci ori Cupa Ucrainei şi de alte şapte ori Supercupa. De asemenea, a câștigat și Cupa UEFA în 2008.

35 de trofeeare Mircea Lucescu în palmares, doar Ferguson îl depășește la acest capitol (49)

4 trofeede cel mai bun antrenor al anului a câștigat Mircea Lucescu în Ancheta Gazetei Sporturilor, care a debutat această secțiune în 2004. Tot de 4 ori a câștigat și Dan Petrescu

Cu Anghel Iordănescu pe bancă, naționala României a bifat cea mai mare performanță din istorie, „sferturi” la Campionatul Mondial din 1994.

101 partideca selecționer are „Generalul” la naționala României, record. A reușit 4 calificări la turneele finale: 2 la Mondiale (1994, 1998), 2 la Europene (1996, 2016)

12 trofeea câștigat Iordănescu în cariera de antrenor

VIDEO Mircea Lucescu vorbește despre cum s-au născut marile echipe Steaua și Dinamo din anii '80

Citește mai multe știri de actualitate:

Răzvan Lucescu explică: „Ce îi lipsește României în comparație cu Ungaria”

A murit Ion Ghițulescu, comentatorul radio care a inventat „Fotbal minut cu minut" » „A fost și va rămâne cel mai mare dintre toți!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
m1k3
m1k3  •  25 Iunie 2021, 17:03

club: 1 finala CL si o supercupa cu Steaua > 1 cupa EL cu Sahtior si o supercupa cu Galata nationala: lot mai bun Lucescu (era la nationala in perioada Craiova maxima, Dinamo 84, Steaua 86), rezultate mult mai slabe joc? n-a antrenat Lucescu nici pana acum echipa care sa joace precum Steaua 86-90 presa?si acum 20+ de ani era ridicat in slavi ca vine la Rapid antrenor (nea ovi stie..) zici ca veneau in tandem Pisti Covaci cu Ienei :))

corectu
corectu  •  25 Iunie 2021, 16:06

Ai bani mulți de la patron,ai echipă bună.Pe cînd se afla la Șahtior Lucescu a primit într-un an,pentru transferuri,suma de 150 mili- oane euro. Cine a uitat de cum s-au luat Ghetele de aur.Trofeul nu s-a mai acordat deoarece s-a constantat că în România și în Cipru ele au fost date în urma unor meciuri trucate.Dudu Georgescu și Cămăta- ru ( a nu se uita că au jucat la Dinamo)au fost„ beneficiarii”ghete- lor.Punem aici cu Gheată de bronz pe Mateuț cu antrenor pe......... Ați ghicit.

zagna
zagna  •  25 Iunie 2021, 13:50

Tu acum ce faci, nu îl ataci pe Puiu ? A, nu, tu îi ei apărarea lui Bulibașă... Stai că vine și Iedy și te face praf, cum să-l ataci tu pe Senator !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează