INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VERDICT

Cornel Dinu, nemilos după meciurile românilor din Conference League: „Stingi televizorul și te apuci să cosești”

Cornel Dinu / Captură GSP Live +13   FOTO
Cornel Dinu / Captură GSP Live

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 09:24 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 09:42

Cornel Dinu (72 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo, a vorbit despre prestațiile echipelor românești în Conference League. Impresionat doar de Sepsi, „Procurorul” nu are milă de Craiova grecului Ouzounidis, umilită în Albania. 

  • După 1-2 cu Lokomotiv Tbilisi, anul trecut, Universitatea Craiova a mai bifat un eșec jenant, 0-1 în fața lui KF Laci, o echipă albaneză aflată abia la a treia victorie în Europa.
  • Sepsi OSK a remizat cu Spartak Trnava, scor 0-0, în meciul tur din runda a doua preliminară a UEFA Conference League. 
  • FCSB a învins-o pe Șahtior Karagandy (Kazahstan), scor 1-0, în prima manșă a turului doi preliminar din Conference League.

Cornel Dinu, nemilos după meciurile românilor din Conference League

„Prestaţia Craiovei nu m-a surprins, e o echipă antrenată la ciupeala jocului. Rămân la părerea că se face o greşeală imensă... N-am înţeles prestaţia Craiovei.

Convingerea mea e că sunt antrenori care pot pregăti echipele, îmi aduc aminte de un antrenor simpatic, care făcea încălzire de 15 minute şi apoi jucam. Grecii sunt speculativi. Una e să speculezi şi alta e să creezi. Grecia a avut prestaţii de excepţie în fotbal. Convingerea e că noţiunile de a coordona posesia în acţiuni de atac sunt nule de câteva luni cu Ouzounidis. Nu văd vreo acţiune tactică antrenată în acest sens.

După părerea mea, strategia de atac nu e antrenată şi nici nu e gândită de acest antrenor. Când te uiţi la ce decadenţă e în fotbalul nostru, stingi televizorul şi te apuci să coseşti”, a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport

Cum să spun? N-am prea fost atent. Nu pot să spun că nu m-am uitat la meciuri, am mai butonat. Nu mă mai surprinde nimic. Steaua (n.r. - FCSB) a fost departe, obosită. Doar pe Cordea îl pot remarca. Sepsi s-a prezentat cel mai bine dintre echipele noastre - Cornel Dinu

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+9 FOTO

Cine i-a bătut pe olteni? Laci, doar trei victorii în istoria participărilor în cupele europene!

Laci este o formația albaneză lipsită de glorie, fără vreun titlu în palmares. Prima apariție în preliminariile cupelor europene a avut loc în sezonul 2010/2011. S-a soldat cu o eliminare rușinoasă, 1-8 la general, în fața bielorușilor de la Dnepr Mogilev.

Din acel moment, Laci a disputat 21 de meciuri în cupele europene. Nu a izbutit niciodată să marcheze mai mult de goluri într-o dispută, deși adversarele au fost modeste, precum Differdange (Luxemburg), Inter Baku (Azerbaijan), Podgorica (Muntenegru) sau Keșla (Azerbaijan). Până astăzi, Laci câștigase doar două partide:

  • 1-0 cu Anorthosis Famagusta, acasă, în turul 1 preliminar al sezonului 2018/2019 din Europa League
  • 1-0 cu Podgorica, acasă, în turul 1 preliminar al actualei ediții de Conference League

Încă o umilință europeană pentru CS Universitatea Craiova

 CS Universitatea Craiova nu a ajuns niciodată în grupele cupelor europene. Dacă la primele tentative drumul a fost oprit de cluburi importante, precum AC Milan, Leipzig sau AEK Atena, anul trecut oltenii au suferit o umilință. 

Pe fondul pandemiei de coronavirus, UEFA a schimbat sistemul competițional, iar tururile preliminare s-au jucat într-o singură manșă. Craiova a fost învinsă de Lokomotiva Tbilisi, din Georgia, scor 1-2.

VIDEO Craiova, obligată să își revină rapid: vine derby-ul cu FCSB

Citește și alte știri din Conference League: 

NOTE GSP Neputință, numele tău e Craiova! Notele rușinii din Albania: cât au primit vedetele Nistor, Cicâldău, Ivan sau Koljic

Avertismentul lui MM Stoica pentru vedetele de la FCSB: „Când unii băieți de-ai noștri vor înțelege asta, vom ajunge acolo unde ne dorim”

NOTE GSP Două certitudini și cinci dezamăgiri » Cine au fost cei mai buni oameni de la FCSB în victoria cu Șahtior Karagandy

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
caminero
caminero  •  23 Iulie 2021, 12:32

Dracu se mai apucă să cosească la orele alea, în faotul serii ... poate vrei să zici că te duci să dai la porc și să mulgi vaca, nea Cornele ...

jgcwgwgvgebtr
jgcwgwgvgebtr  •  23 Iulie 2021, 10:53

Inter timp romanasii se lupta in tribunale pentru marca si palmares, si nu numai la Craiova. Fiecare cat il duce capul.

dora
dora  •  23 Iulie 2021, 10:32

Nici nu m-am uitat la cele 3 meciuri...ma cam asteptat sa fie ceva de plâns...dar Craiova să o ia de la albanezii aceia, niciodată nu am crezut așa ceva !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează