INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Harry Kane poate deveni al doilea cel mai scump transfer din istorie! A primit acceptul lui Tottenham

Harry Kane, 28 de ani, a primit acceptul lui Tottenham
Harry Kane, 28 de ani, a primit acceptul lui Tottenham

Articol de - Publicat vineri, 23 iulie 2021 11:05 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 11:10

Harry Kane, 28 de ani, a primit acceptul lui Tottenham. Se poate transfera la Manchester City. Prețul: 187 de milioane de euro!

După Euro, Daily Telegraph a anunțat că Harry Kane este pregătit să facă orice pentru a forța transferul de la Tottenham. Dacă Spurs nu acceptă să-l vândă, căpitanul Angliei intră în grevă. 

Un plan care nu îi place deloc lui Daniel Levy, președintele-mână-de-fier al clubului londonez. Știe că, dacă se va întâmpla astfel, tot jucătorul va câștiga în cele din urmă. Și Levy ar fi decis să-l elibereze pe golgeterul și cel mai important jucător al său. Dar în schimbul unei sume colosale.

„Harry Kane a aflat vestea chiar la nunta fratelui și agentului său”

Potrivit The Sun, Levy i-ar fi spus că îl lasă să plece. Sursele cotidianului britanic au aflat că ”Harry a primit vestea chiar la nunta fratelui său mai mare, Charlie, care îi este și agent. E încântat. Nu voia să se despartă de Tottenham în război”.

Harry Kane poate deveni al doilea cel mai scump transfer din istorie! A primit acceptul lui Tottenham
Harry Kane (foto: Guliver/Getty Images)

Depășit doar de Neymar: 222 de milioane!

Kane, 28 de ani pe 28 iulie, va juca la City, așa cum își dorește. Și City va plăti 160 de milioane de lire sterline, echivalentul a 187 de milioane de euro. Ar fi al doilea cel mai scump transfer din istorie, depășit doar de Neymar, 222 de milioane de la Barcelona la PSG, în 2017.

24,3 milioane salariu anual!

Salariul ar fi la fel de impresionant. 400.000 de lire săptămânal, 20,8 milioane anual. În euro, 24,3 milioane!

275 de goluria marcat Harry Kane la club (237) și națională (38) în întreaga carieră

Citește și: 

Domino-ul care ar cutremura fotbalul european » Cristiano Ronaldo, Mbappe și Icardi, implicați într-o mega-tranzacție

Andrei Cordea, la primul gol în tricoul celor de la FCSB: „E prima dată când întâlnesc așa ceva! Chiar i-am zis lui Tavi Popescu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1193478237357762
Ionut Rus  •  23 Iulie 2021, 20:56
Postat de magic4ever pe 23 Iulie 2021, 12:20

Nu merita Kane atatia bani....cu bani astia il iei pe Haaland care este mult mai complet si mai tanar...ma mir ca nu insista Guardiola pentru Haaland...

Nu zici rau cu Haaland, dar tine cont ca Harry Kane e deja proven in EPL, cu Haaland ai un risc(mic) sa nu se adapteze sau sa ia ceva timp. Si Gabriel Jesus e inca tanar, poate deveni mare pana imbatraneste Kane.

magic4ever
magic4ever  •  23 Iulie 2021, 12:20

Nu merita Kane atatia bani....cu bani astia il iei pe Haaland care este mult mai complet si mai tanar...ma mir ca nu insista Guardiola pentru Haaland...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează