INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LACI - UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-0

„Înseamnă că avem o mare problemă!” » Oficialii Craiovei, în alertă după dezastrul din Albania

Eșecul cu Laci l-a afectat pe Sorin Cârțu
Eșecul cu Laci l-a afectat pe Sorin Cârțu

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 10:59 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 11:11

Sorin Cârțu (65 de ani), președintele de la CS Universitatea Craiova, a încercat să găsească explicații pentru înfrângerea rușinoasă suferită de olteni cu albanezii de la Laci, scor 0-1, în turul II din Conference League.

  • Returul va avea loc joi, 29 iulie, de la ora 21:30. Dacă trece de albanezi, Craiova înfruntă Anderlecht în turul 3.

Afectat de rezultatul de aseară, oficialul oltenilor spune că o ipotetică eliminare din Conference League ar fi un scenariu cu adevărat sumbru, însă e optimist că alb-albaștrii vor întoarce soarta partidei cu Laci.

„Rezultatul nu e cel pe care ni l-am fi dorit. Suntem toți supărați pentru înfrângere. Una peste alta, jucătorii au încercat, au avut posesie, oportunități. Dar a fost și neșansă. Nimeni nu se aștepta să deschidă scorul Laci. La acest moment, nu putem spune că avem o pregătire care să fie la 100%.

E greu să explici un astfel de rezultat, așa cum a fost și anul trecut, în Georgia. Dar mai e și returul și posibilitatea să îndreptăm ce s-a întâmplat. Dacă nici în partida a doua nu suntem în stare să depășim o echipă din Albania, înseamnă că avem o mare problemă”, a spus Sorin Cârțu, la Pro X.

Neputință, numele tău e Craiova! Notele rușinii din Albania: cât au primit vedetele Nistor, Cicâldău, Ivan sau Koljic
KF LACI - CS UNIVERSITATEA CRAIOVA 1-0
Neputință, numele tău e Craiova! Notele rușinii din Albania: cât au primit vedetele Nistor, Cicâldău, Ivan sau Koljic

Adrian Florea: „Sunt șocat de Craiova!”

Prezent în studio, Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal Intern de la Gazeta Sporturilor, a analizat la rândul său prestația inexplicabilă a oltenilor. 

Sunt șocat de Craiova. Mi se pare tot mai adormită, tot mai fără ritm. Pare că Ouzounidisnu mai e ascultat. Cicâldău a dispărut. Nu-mi dau seama ce se întâmplă. În loc să progreseze, ei sunt tot mai leșinați”.

Cine i-a bătut pe olteni? Laci, doar trei victorii în istoria participărilor în cupele europene!

Laci este o formația albaneză lipsită de glorie, fără vreun titlu în palmares. Prima apariție în preliminariile cupelor europene a avut loc în sezonul 2010/2011. S-a soldat cu o eliminare rușinoasă, 1-8 la general, în fața bielorușilor de la Dnepr Mogilev.

Din acel moment, Laci a disputat 21 de meciuri în cupele europene. Nu a izbutit niciodată să marcheze mai mult de goluri într-o dispută, deși adversarele au fost modeste, precum Differdange (Luxemburg), Inter Baku (Azerbaijan), Podgorica (Muntenegru) sau Keșla (Azerbaijan). Până astăzi, Laci câștigase doar două partide:

  • 1-0 cu Anorthosis Famagusta, acasă, în turul 1 preliminar al sezonului 2018/2019 din Europa League
  • 1-0 cu Podgorica, acasă, în turul 1 preliminar al actualei ediții de Conference League

Încă o umilință europeană pentru CS Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova nu a ajuns niciodată în grupele cupelor europene. Dacă la primele tentative drumul a fost oprit de cluburi importante, precum AC Milan, Leipzig sau AEK Atena, anul trecut oltenii au suferit o umilință. 

Pe fondul pandemiei de coronavirus, UEFA a schimbat sistemul competițional, iar tururile preliminare s-au jucat într-o singură manșă. Craiova a fost învinsă de Lokomotiva Tbilisi, din Georgia, scor 1-2.

VIDEO Craiova, obligată să își revină rapid: vine derby-ul cu FCSB

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Marinos Ouzounidis a ieșit în față după rușinea din Albania: „Să se gândească la ce au făcut!”

Cornel Dinu, nemilos după meciurile românilor din Conference League: „Stingi televizorul și te apuci să cosești”

Fanii lui CSU Craiova n-au mai rezistat, după eșecul din Albania: „Demisia” » Și jucătorii au fost luați la rost: „Jaloane! Doar el e fotbalist”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
ren999
ren999  •  24 Iulie 2021, 00:13

Infinit mai putin decat lipsa oricarei urme de bun simt sau logica in tine. Noi suntem suparati dupa un meci in Europa, voi taiati porcul in curte cu patronul, asta e diferenta.

george.br
george.br  •  23 Iulie 2021, 17:40
Postat de ren999 pe 23 Iulie 2021, 16:24

Purceaua si cotetul sunt nivelul vostru, baiete. La voi parleste porcul metetelu impreuna cu galeria libera. Asa ca poti sa te duci sa vezi ce mai ai de strans prin cotet, aveti al doilea meci din istorie in divizia a, cu dusmanii carora le cara gogoase steagurile. mai scrie la articolele Universitatii Craiova dupa ce se duce fc marin 48 in europa.

Da' stiu ca mi le-ai zis...:)))) Cam urla frustrarea-n tine, clonache, este?

george.br
george.br  •  23 Iulie 2021, 17:35
Postat de potec pe 23 Iulie 2021, 16:41

Stai ma avion la tine in cotet ca nu am murit si spre disperarea voastra nici nu se va intimpla, numai visati atit ca o sa aveti cosmaruri

Da, o sa am cosmaruri... o sa visez ca tu, Poteca, ai redevenit fan FC Universitatea...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează