FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - UTA

VIDEO Gol senzațional marcat în FC Argeș - UTA » Nimeni nu s-a așteptat la această soluție!

Filip Dangubic (26 de ani), croatul din atacul celor de la UTA, a marcat un gol spectaculos, cu călcâiul, în minutul 4 al partidei cu FC Argeș. FOTO: Captură @Telekomsport +18   FOTO
Filip Dangubic (26 de ani), croatul din atacul celor de la UTA, a marcat un gol spectaculos, cu călcâiul, în minutul 4 al partidei cu FC Argeș. FOTO: Captură @Telekomsport

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 18:41 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 19:07

Filip Dangubic (26 de ani), croatul din atacul celor de la UTA, a marcat un gol spectaculos, cu călcâiul, în minutul 4 al partidei cu FC Argeș. 

Partida de la Pitești, dintre formația locală și UTA, a început într-un ritm alert. S-a jucat cu garda jos, iar golul a venit rapid. Filip Dangubic a înscris cu un procedeu spectaculos. 

Arădenii au recuperat o minge în jumătatea adversă și au declanșat un contraatac supranumeric. Vârful croat a fost scăpat din marcaj, la 10 metri de poartă, și a reluat cu călcâiul. 

Captură Telekom Sport
Captură Telekom Sport
Captură Telekom Sport
Captură Telekom Sport
Captură Telekom Sport
+14 FOTO

Capturi Telekom Sport

Golul marcat de Dangubic în Argeș - UTA

Cine e Filip Dangubic, noul atacant al arădenilor

Filip Dangubic este un atacant familiarizat cu fotbalul românesc. În sezonul 2019/2020 a evoluat la Chindia Târgoviște, remarcându-se cu reușita din remiza cu FCSB, scor 1-1, pe 22 februarie 2020. 

Stagiunea trecută a îmbrăcat tricoul lui NK Celje, în Slovenia. A fost golgeterul formației, cu 10 goluri. Prestațiile bune i-au crescut și cota de piață, până la un record de 700.000 euro.

Gol senzațional marcat în FC Argeș - UTA » Nimeni nu s-a așteptat la această soluție!
Filip Dangubic, în momentul prezentării la UTA

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Marinos Ouzounidis, demis de la CS Universitatea Craiova! Mihai Rotaru n-a mai avut răbdare

Adam Nemec, șanse mari să continue în Liga 1: „E posibil să-l semnăm în curând”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
publicer
publicer  •  24 Iulie 2021, 08:14
Postat de niculaemoromete pe 23 Iulie 2021, 21:18

Golul este de curtea școlii și s-a dovedit a fi de 3 puncte. Cred că mingea s-a scurs printre picioarele portarului...

Pt gsp e senzational))) i au luat si interviu lui mister sa ne spuna ca el a jucat la victorie)) pai ce antrenor vine sa iti spune la interviu ca vrea sa piarda?!)) Etapa trecuta era fericit ca el a blocat Farul pe teren propriu si a jucat cu 2 oameni in pkus 15 min! Apoi era frustrat)) e ciudat cum alti antrenori nu au atentia acesrui antrenor de chiftele care ucide fotbalul. Goluri senzationale marca Ronaldo brazilianul. Ajungi la vorva lui Dinu ,inchizi televizorul si te duci la coasa)))

niculaemoromete
niculaemoromete  •  23 Iulie 2021, 21:18

Golul este de curtea școlii și s-a dovedit a fi de 3 puncte. Cred că mingea s-a scurs printre picioarele portarului...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează