FOTBAL  »  Superliga  »  ARGEȘ - UTA 0-1

Prepeliță „înțeapă” fanii Argeșului: „Sunt frustrați și comentează, dar eu nu înțeleg ceva”

UTA a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, prin golul superb marcat de Filip Dangubic. Andrei Prepeliță, tehnicianul piteștenilor, e nemulțumit de atitudinea propriilor fani. +12   FOTO
UTA a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, prin golul superb marcat de Filip Dangubic. Andrei Prepeliță, tehnicianul piteștenilor, e nemulțumit de atitudinea propriilor fani.

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2021 22:24 / Actualizat vineri, 23 iulie 2021 22:45

UTA a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, prin golul superb marcat de Filip Dangubic. Andrei Prepeliță, tehnicianul piteștenilor, e nemulțumit de atitudinea propriilor fani.

„Am avut două meciuri în care nu am reușit să înscriem din niște ocazii bune pe care le-am creat. Azi am luat un gol în minutul 4. Apoi, am preluat inițiativa. Din păcate, nu am reușit să marcăm. Poate un gol reușea să ne deblocheze mental. 

Am văzut puțin trac la jucători, poate și din cauza prezenței spectatorilor după atât timp. Spectatorilor le mulțumim că au venit la stadion. Sunt ai noștri, îi știm de atâta timp. Nu înțeleg unele apostrofări din minutul doi sau trei. Pe parcurs, sunt și ei frustrați și mai comentează, mai ales că n-am marcat.

În atac mai așteptăm o variantă sau poate două. Sperăm să mai aducem un jucător, e normal să ai câteva soluții. Poate în unele meciuri vrem să jucăm cu două vârfuri”, a declarat Prepeliță la Digi Sport.

+8 FOTO

UTA, lider provizoriu

UTA are un start solid de sezon. În ciuda schimbărilor importante din lot, Laszlo Balint a reușit să organizeze excelent echipa, cel puțin în plan defensiv. Arădenii nu au primit gol în disputele cu Farul și FC Argeș.

De cealaltă parte, FC Argeș pierde al doilea meci din acest sezon, cu același scor, 0-1. UTA urcă pentru moment pe primul loc, cu 4 puncte. Are însă un meci în plus față de celelalte formații din Liga 1.

Citește mai multe știri din Liga 1:

„Totul s-a rupt în ultimele ore” » Dezvăluiri despre demiterea lui Ouzounidis: „Cine se gândea la asta?!”

FCSB a prezentat noul transfer: „N-o să mă mulțumesc doar cu atât”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
485809194904413
Costel Tudor  •  24 Iulie 2021, 09:26

Tanase COCALARUL , ar fi trebuit eliminat !!!

coco1987
coco1987  •  24 Iulie 2021, 03:21

Cred ca daca ati fi jucat si macar un pic de fotbal suporterii nu ar fi avut nimic cu voi. Eu sunt mare fan al activitatii acestui antrenor la Fc Arges, si suporter de mic al echipei...dar...echipa acum arata rau de tot! Ati ramas practic fara nimeni de la mijloc in sus, stimate domn antrenor si jocul se bazeaza doar pe mingi trimise la intamplare. Cred ca de-asta ultima problema care ar trebui sa va ingrijoreze este cea a suporterilor...Mai intai jucati fotbal, castigati puncte si apoi luati-va de cine vreti. Momentan jocul echipei arata mult mai rau decat arata anul trecut pe vremea asta, in mandatul lui Badea.Doar stiti despre ce vorbesc, erati in teren, capitan chiar.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează