FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CFR CLUJ

Arlauskis, scos din poartă la Clinceni - CFR Cluj » Motivele pentru care Șumudică l-a lăsat pe bancă

Marius Șumudică (50 de ani) a explicat titularizarea lui Cristian Bălgrădean (33 de ani) în partida Academica Clinceni - CFR Cluj.
Marius Șumudică (50 de ani) a explicat titularizarea lui Cristian Bălgrădean (33 de ani) în partida Academica Clinceni - CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 21:52 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 22:22

Marius Șumudică (50 de ani) a explicat titularizarea lui Cristian Bălgrădean (33 de ani) în partida Academica Clinceni - CFR Cluj. 

Giedrius Arlauskis (33 de ani) a apărat poarta campioanei în primele 5 partide ale sezonului. Marius Șumudică a mers astăzi pe mâna lui Bălgrădean și a oferit două motive pentru alegerea făcută. Lituanianul are nevoie de o pauză după meciul din Gibraltar, jucat pe sintetic împotriva lui Lincoln, iar „Pufi” trebuie ținut în priză. 

Bălgrădean, titular în Clinceni - CFR Cluj! Explicația lui Șumudică

„Consider că am doi portari de valoare. Bălgrădean e un portar de valoare, poate apăra la orice nivel. Arla vine după o perioadă grea, în sensul că l-a solicitat foarte mult acel sintetic din Gibraltar. Era o suprafață grea. 

Am preferat să îl menajăm și să ținem în priză și celălalt portar. Nu știi când ai nevoie de el. Am menajat și câțiva jucători pentru meciul de miercuri, returul cu Lincoln”, a spus Marius Șumudică, la Telekom Sport. 

VIDEO Marius Șumudică, haos în vestiarul campioanei CFR Cluj

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FOTO Adam Nemec, la un pas de noua echipă! Unde a fost surprins azi atacantul

VIDEO Todoran iese la atac: „Să se schimbe și să nu ne mai încurce!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
paolo12
paolo12  •  25 Iulie 2021, 06:38

Portarul este obosit, după ce a jucat pe sintetic, desi nu a alergat de loc. Ce sa zică jucătorii care efectiv au alergat? Scuze maneliste...

qcod
qcod  •  25 Iulie 2021, 01:45
Postat de traian_v pe 24 Iulie 2021, 22:03

Dupa asa meci greu in Gibraltar, normal ca Arlauskis are nevoie de refacere. Stai sa vezi distractia in retur ;) cum ia cateva boabe de la Lincoln.

voi nu aveti meci in Champions League cu Avantul Prabusirea?...intreb si eu pentru un prieten..)))))

gazistu
gazistu  •  25 Iulie 2021, 00:03

are dreptate Sumi... Arla e nr 1, deocamdata, dar cu echipe mai slabe si in cupa, joci cu celalalt portar, sal tii in priza... ca altfel se plafoneaza cand stie ca-l desconsideri... astfel stie ca inca contezi si pe el... BUNA GANDIRE a lui Sumi ... cam toti fotbalistii trebuie rulati, din cand in cand , la meciurile mai usoare introduci si juniori si cei putin folositi ..asa e corect

Vezi toate comentariile (5)
Comentează