FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CFR CLUJ

FOTO „Ce a fost în mintea lui?! A uitat că e în careu?” » Penalty incredbil făcut de Deac

În minutul 68 al meciului Academica Clinceni - CFR Cluj, Ciprian Deac (35 de ani), mijlocașul campioanei, a făcut un penalty stupid. Până la final, Deac și-a reparat eroarea.
În minutul 68 al meciului Academica Clinceni - CFR Cluj, Ciprian Deac (35 de ani), mijlocașul campioanei, a făcut un penalty stupid. Până la final, Deac și-a reparat eroarea.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 23:21 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 23:36

În minutul 68 al meciului Academica Clinceni - CFR Cluj 1-2, Ciprian Deac (35 de ani), mijlocașul campioanei, a făcut un penalty stupid. Până la final, Deac s-a revanșat.

Academica Clinceni - CFR Cluj. Ciprian Deac, înger și demon

La 1-0 pentru „feroviari”, Deac i-a băgat pe ilfoveni în meci după o fază fixă. Veteranul de la mijlocul CFR-ului l-a dărâmat în careu pe Nichita Patriche, fără să aibă vreo legătură cu mingea. „Centralul” Lucian Rusandu a indicat punctul cu var.

„Ce a fost în mintea lui?! A uitat că e în careu?” » Penalty incredbil făcut de Deac
Momentul în care Deac îl faultează pe Patriche

Din penalty, Juan Bautista Cascini a restabilit egalitatea.

Invitat la „Fotbal Club”, în studioul Digi Sport, fostul internațional Bogdan Stelea a rămas uimit de penalty-ul provocat de mijlocaș: „Ce a fost în mintea lui?! Nu reușesc să înțeleg de ce a făcut acest gest. N-a urmărit deloc mingea”, „N-am înțeles ce a vrut să facă acolo. O fi vrut să facă un fault de joc și a uitat că e în careu? N-are voie să facă așa ceva! Se uită la adversar, îl ochește și apoi intră în el. E un blackout!”, a adăugat și fostul mare arbitru Ion Crăciunescu.

Deac a contribuit însă la golul 2 marcat de CFR, oferindu-i o centrare excelentă în minutul 87 lui Iasmin Latovlevici.

Ciprian Deac a comis-o și în Gibraltar

Este a doua partidă la rând în care Deac greșește decisiv. La mijlocul săptămânii, în Gibraltar, „decarul” campioanei, poziționat eronat, l-a scos din ofsaid pe Marco Rosa, marcatorul golului de 1-0 - detalii, AICI!

După pauză, CFR și-a revenit și a câștigat cu 2-1 meciul contra celor de la Lincoln - prima manșă a turului doi preliminar din Liga Campionilor.

Prima criză a lui Marius Șumudică în vestiarul lui CFR Cluj:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FOTO Adam Nemec, la un pas de noua echipă! Unde a fost surprins azi atacantul

VIDEO Todoran iese la atac: „Să se schimbe și să nu ne mai încurce!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
ovidiu1
ovidiu1  •  25 Iulie 2021, 14:07
Postat de dodo001 pe 25 Iulie 2021, 06:56

Va fi mai atent data viitoare. Din păcate 9 din 10 arbitrii dau penalty la așa ceva. În Champions League e posibil sa nu se dea. Acolo se joaca mai în forță, dar pana ajungem noi acolo trebuie sa fim atenți. Când ai doar 1-0 nu faci asa ceva.

E obosit, trebuie sa se odihneasca mai mult si sa nu exagereze cu antrenamentele, din ce-am auzit e foarte aspru cu el la antrenamente, s-o lase mai moale, sa-i vad pe ceilalti ca se antreneaza mai mult, ca vor mai mult, eu tot cred ca trebuie adusi din nou niste portughezi profesionisti, care nu fac audienta dar stiu fotbal, CFR-ul trebuie sa se intoarca pe drumul cu care a facut performanta, e adevarat ca pentru asta e nevoie de un Paszkany, Muresan...

ovidiu1
ovidiu1  •  25 Iulie 2021, 13:57

Se simte ca Deac e din ce in ce mai singur in echipa asta de vedetutze a lui CFR, Latovlevici poate sa-l ajute, CFR-ul a facut performanta cu jucatori si antrenori profesionisti adusi din Portugalia, cred ca ar trebui sa reinceapa sa faca asta, daca vor performanta.

vasileroaita
vasileroaita  •  25 Iulie 2021, 10:26
Postat de 1_0_1_0 pe 25 Iulie 2021, 10:18

Nominativ-acuzativ / articulat = arbitrii. Cu 2 i. Nu te da cocoș când nu e cazul.

Nu era articulat in postare. Nu te da cocos cand nu e cazul!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează