FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CFR CLUJ 1-2

Ilie Poenaru a luat un jucător în vizor, după eșecul cu CFR Cluj: „Nu știe să se apere, el merge mai departe”

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-1, în runda secundă a sezonului 2021/2021 din Liga 1. Ilie Poenaru (44 de ani) e nemulțumit de prestația defensivă a formației sale.
CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-1, în runda secundă a sezonului 2021/2021 din Liga 1. Ilie Poenaru (44 de ani) e nemulțumit de prestația defensivă a formației sale.

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 iulie 2021 00:09 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 00:12

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-1, în runda secundă a sezonului 2020/2021 din Liga 1. Ilie Poenaru (44 de ani) e nemulțumit de prestația defensivă a formației sale. 

Academica a fost aproape să obțină primul punct din istoria înfruntărilor directe cu CFR Cluj. Reușita lui Latovlevici din minutul 87 i-a stricat socotelile lui Ilie Poenaru. 

Ilie Poenaru, după Clinceni - CFR Cluj: „Ne uităm după minge...”

„Pierdem oamenii din marcaj, nu ne concentrăm, ne uităm după minge, nu avem comunicare... Asta e. Din păcate am pierdut un meci în care am jucat de la egal la egal în unele momente. CFR e peste noi ca ritm de joc, au mai multe meciuri jucate. Sunt la alt nivel de pregătire. 

Ușor, ușor începem să arătăm cum îmi doresc. Astăzi am arătat mai bine decât în meciul cu Sepsi. Ne doream măcar un egal pentru moral, dar trebuie să mergem pe aceeași linie și să nu mai facem cadouri”, a spus Ilie Poenaru, la Telekom Sport. 

Cioiu, în vizorul lui Ilie Poenaru

Golurile campioanei CFR Cluj au venit după două faze asemănătoare, mingi centrate din flancul drept, la bara a doua. Poenaru a fost nemulțumit de modul în care s-a apărat Marius Cioiu (21 de ani). 

Faze trase la indigo la goluri și nu învățăm din ele. Asta mă deranjează. Trebuie să vezi ce ai pe lângă tine. Achim strânge în zona centrală, iar Cioiu merge mai departe. Chiar i-am zis la pauză. Din păcate, el încă nu știe să se apere foarte bine. La Liga 2 nu făcea acest lucru, dar sunt mulțumit de cum a jucat. Nu pot să îl scot pe el vinovat. Vinovați suntem toți. Când o să ajungem la acest nivel o să fim o echipă foarte bună.
- Ilie Poenaru, antrenor Clinceni 

VIDEO Marius Șumudică, haos în vestiarul campioanei CFR Cluj

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FOTO Adam Nemec, la un pas de noua echipă! Unde a fost surprins azi atacantul

VIDEO Todoran iese la atac: „Să se schimbe și să nu ne mai încurce!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ovidiu1
ovidiu1  •  25 Iulie 2021, 14:23

Ilie Poenaru e un antrenor bun, a ajuns la Clinceni, nu-i de mirare ca CFR-ul a avut meci greu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează