FOTBAL  »  Superliga  »  CLINCENI - CFR CLUJ

Șumudică, surprins după victoria cu Clinceni: „E ceva straniu pentru mine!” + „Nu vreau să mă laud, dar asta-i realitatea”

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-1. Marius Șumudică, tehnicianul „feroviarilor”, a analizat la final meciul de la Călărași.
CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-1. Marius Șumudică, tehnicianul „feroviarilor”, a analizat la final meciul de la Călărași.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 23:52 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 23:59

CFR Cluj a învins-o pe Academica Clinceni, scor 2-1. Marius Șumudică, tehnicianul „feroviarilor”, a analizat la final meciul de la Călărași. 

Academica Clinceni - CFR Cluj 1-2. Marius Șumudică: „Am dominat meciul”

„Putem spune că am trăit periculos, dar nu reflecta realitatea scorul acela de 1-1. Am dominat, chiar dacă jucăm din 3 în 3 zile. Ne-am dus peste ei, nu e ușor să revii de la 1-1. Iar luăm gol din fază fixă însă. Trebuie să marcăm mai mult. 

Mă bucur că ajungem în fața porții și avem multe ocazii. Să ajungi să centreze mijlocașul dreapta, Deac, pentru fundașul stânga, Latovlevici, și să dai gol așa... înseamnă ceva. Iar îl mut pe Petrila, acum din dreapta în stânga, și dă gol. Nu vreau să mă laud, dar asta-i realitatea. Oricum, acest copil va crește, veți vedea.

Deac lucrează mult la sală, folosește forța mereu, a fost o neatenție la acel penalty. Totuși, a dat o centrare senzațională la golul doi. Îmi felicit toată echipa pentru abordarea partidei. Sunt mulțumit de Ciobotariu cum a jucat, a intrat senzațional. Cestor a jucat și el bine. Avem un finanțator care a făcut tot ce i-am cerut. O să-l vedeți și pe Alibec că va crește. E important să ai soluții.

Suntem în grafic. Am ajuns să mă bat la primul loc cu Rapidul, e ceva straniu pentru mine”, a declarat Șumudică la Telekom Sport.

Debeljuh a făcut un joc foarte bun, ține de minge, îți câștigă duelurile aeriene. El, Alibec și Omrani își vor aduce aportul, mai ales că voi juca cu doi atacanți în unele meciuri

Va trebui să câștigăm cu Lincoln. Vreau să mă calific în Conference, apoi vom ataca și Europa League. Jucăm un fotbal plăcut. După repriza nereușită din Gibratar, am dovedit că putem crea spectacol

Marius Șumudică, antrenor CFR Cluj

Veneam după un joc care nu ne-a ieșit, în Gibraltar. Acum e important că am câștigat și pregătim returul cu Lincoln. Am început să atacăm mai mult, e normal să lăsăm spații. E bine să jucăm frumos, pentru a atrage mai mulți suporteri. Nu avem oameni în tribune atât de mulți așa cum ne-am dori

Iasmin Latovlevici, fundaș CFR Cluj

Prima criză a lui Marius Șumudică în vestiarul lui CFR Cluj:

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

FOTO Adam Nemec, la un pas de noua echipă! Unde a fost surprins azi atacantul

VIDEO Todoran iese la atac: „Să se schimbe și să nu ne mai încurce!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
cneius
cneius  •  26 Iulie 2021, 14:15

"Vreau să mă calific în Conference, apoi vom ataca și Europa League" ???

wearethechampions
wearethechampions  •  25 Iulie 2021, 13:01

Se pare ca gigisepe a scos articolul cu cfr se chinuie... si-or fi dat si ei seama cat sunt de penibili

ali.bec
ali.bec  •  25 Iulie 2021, 11:17
Postat de realcf pe 25 Iulie 2021, 11:06

O combinatie de noroc, arbitro pro, nu inteleg aceasta echipa! Da ani buni mint fotbalul si le iese perfect! O rusine de campiona!

Gigistule, ca sa înțelegi trebuie sa fi terminat cel puțin cele 4 clase primare.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează