INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Fanii lui PSG au luat foc când au auzit de transferul lui Pogba: „Nici maică-ta nu te vrea aici, cu atât mai puțin noi!”

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 25 iulie 2021 13:17 / Actualizat duminica, 25 iulie 2021 13:33

Fanii lui PSG l-au atacat pe Paul Pogba (28 de ani), pe care vicecampioana din Ligue 1 ar vrea să-l transfere, după ce mijlocașul a refuzat oferta de prelungire cu Man. United.

Paul Pogba s-ar putea întoarce după 12 ani în Franța. Să joace la PSG, așa cum se speculează în ultimele zile. Echipa lui Pochettino vrea să mai facă un transfer răsunător, după ce i-a adus pe Sergio Ramos, Hakimi, Wijnaldum și Donnarumma, iar mijlocașul de 28 de ani e ultima țintă aleasă.

Prețul lui Paul Pogba: 50 de milioane de euro

Pogba a refuzat oferta de prelungire a acordului cu Man. United, 20 de milioane de euro anual, și, potrivit Daily Mirror, vicecampioana Angliei are de gând să-l vândă ca să nu riște să-l piardă gratis, la fel ca în 2012, când Juventus l-a luat liber și apoi i l-a vândut lui United pentru 120 de milioane de euro, pe lângă comisioanele agentului Raiola. Prețul fixat de clubul din Manchester e 50 de milioane de euro.

Fanii PSG: „Pogba, trebuie s-o asculți pe mama ta”

Problema este că suporterii lui PSG nici nu vor să audă de o mutare a lui Paul pe Parc des Princes și l-au amenințat cu o primire ostilă. „Pogba, trebuie s-o asculți pe mama ta, și ea nu te vrea aici, cu atât mai puțin noi!" e mesajul afișat pe un banner la centrul de pregătire al parizienilor.

Și Juventus a intrat pe fir și ar merge la negocieri dacă nu se vor finaliza discuțiile cu Manuel Locatelli. La Torino abia îl așteaptă Allegri, spre deosebire pe Paris.

60de milioane de euro este cota de piață a lui Paul Pogba pe transfermarkt.de. La Man. United are 38 de goluri și 42 de assisturi în 206 meciuri

Citește și alte știri internaționale:

Dezvăluiri șocante din „cazul Giggs”! Și-a lovit iubita cu piciorul în spate și a dat-o afară pe ușă dezbrăcată la hotel

Noul antrenor al lui Bayern Munchen, atacat chiar de fanii lui Bayern: „Porcule!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ovidiu1
ovidiu1  •  25 Iulie 2021, 13:35

Il vrem pe Pogba la PSG, Anglia nu il merita.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează