INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Nu le pasă! „Cetățenii” au fost prinși că au încălcat regulile, dar cheltuie 263 de milioane pe două transferuri!

Articol de - Publicat luni, 26 iulie 2021 12:30 / Actualizat luni, 26 iulie 2021 13:59

Manchester City ignoră email-urile compromițătoare care demonstrează încă o dată că a „umflat” artificial conturile clubului pentru a păcăli fair-play-ul financiar și insistă să-i transfere pe Harry Kane (27 de ani) și Jack Grealish (25 de ani), care ar costa o avere împreună.

Încă o dovadă că Man. City a fentat regulile UEFA. Daily Mail a prezentat alte email-uri în care e clar că englezii au „umflat" contractele de sponsorizare, cu ajutorul companiilor patronului miliardar Mansour bin Zayed Al-Nahyan, vicepremierul Emiratelor Arabe Unite, pentru a echilibra balanța financiară și a respecta fair-play-ul financiar.

Suspendați de UEFA, ajutați de TAS!

Erau mesaje compromițătoare din 2011, similare celor din cauza cărora „cetățenii" au fost excluși de forul continental doi ani din cupele europene și amendați cu 30 de milioane de euro, în februarie 2020. Tot anul trecut, în iulie, Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne le-a dat câștig de cauză și le-a ridicat suspendarea!

Kane și Grealish. Împreună, 263 de milioane!

Acum, jurnaliștii britanici susțin că liga engleză a declanșat propria anchetă, dar City ignoră acest pericol și continuă asaltul la internaționalii englezi Harry Kane (Tottenham) și Jack Grealish (Aston Villa). Chiar dacă aceste transferuri împreună ar costa campioana Premier 225 de milioane de lire sterline. Echivalentul a 263 de milioane de euro!

Citește și alte știri internaționale:

Scandal în Anglia! Rooney s-a dus în camera animatoarelor dintr-un night club, dar a adormit amețit de băutură

Galatasaray a făcut deja prima ofertă pentru Moruțan » De ce insistă Faith Terim pentru el!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează