FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

LPF a anunțat echipa etapei a doua din Liga 1 + antrenorul rundei

Dragoș Grigore (în prim-plan) a fost ales în echipa etapei 2 // foto: Imago
Dragoș Grigore (în prim-plan) a fost ales în echipa etapei 2 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iulie 2021 14:34 / Actualizat marti, 27 iulie 2021 15:39

LPF a alcătuit cea mai bună echipă a etapei cu numărul 2 din Liga 1.

La capătul rundei #2 din Liga 1, încheiată cu meciul dintre FC U Craiova și Dinamo, scor 1-0, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat cum arată echipa ideală a etapei.

Aceasta cuprinde câte doi jucători de la UTA, Rapid și FCSB și câte unul de la Sepsi OSK, Farul, CFR Cluj, FC Botoșani și FCU Craiova. Deloc surprinzător, având în vedere că Rapid ocupă prima poziție în clasament, că FCSB a zdrobit-o pe Universitatea Craiova, scor 4-1, și că UTA a obținut o victorie la Pitești, cu FC Argeș.

Echipa etapei 2 din Liga 1, alături de explicațiile oferite de Ligă pentru respectivele alegeri: 

Portar

  • Roland Niczuly (Sepsi OSK) - „Intervenţiile din finalul jocului au salvat un punct pentru covăsneni”.

Fundași

  • Marko Vukcevic (UTA) - „Venit în această vară, fundaşul muntenegrean s-a integrat rapid în sistemul gândit de Laszlo Balint. A avut prestaţii apreciate în ambele jocuri din acest sezon”. 
  • Dragoș Grigore (Rapid) - „Din nou, după mai bine de șapte ani, experimentatul fundaş al giuleştenilor şi-a trecut numele pe lista marcatorilor din Liga 1. A fost a 10-a reuşită din contul acestuia în campionatul României”. 
  • Ionuț Larie (Farul) - „Reîntors la Constanţa, pune umărul la reclădirea Farului. Şi-a coordonat excelent colegii din postura de căpitan”. 
  • Iasmin Latovlevici (CFR Cluj) - „După pasa decisivă oferită lui Deac în runda precedentă, şi-a trecut în cont şi primul gol în tricoul campioanei”.

Mijlocași

  • Olimpiu Moruțan (FCSB) - „A marcat un gol superb, printr-un şut expediat din afara careului mare. Este un jucător cu o tehnică deosebită, capabil oricând să facă diferenţa în teren”. 
  • Rareș Ilie (Rapid) - „Puştiul din linia de mijloc a Rapidului a pasat decisiv pentru prima reuşită a partidei de la Mioveni. Este un jucător cu un mare potenţial de creştere valorică”. 
  • Mihai Roman (FC Botoșani) - „Introducerea sa pe teren la startul reprizei secunde a schimbat în bine jocul moldovenilor. A marcat pentru a 37-a oară în principala competiţie internă”.

Atacanți

  • Andrei Cordea (FCSB) - „Are un început de sezon excelent în tricoul roş-albaştrilor. Contra Universităţii, acesta a marcat un gol şi a contribuit decisiv la alte două reuşite”.
  • Filip Dangubic (UTA) - „ Pe lângă cele trei puncte aduse prin reuşita sa, cu siguranţă, golul izbutit la Piteşti va candida pentru un loc fruntaş în topul celor mai frumoase marcate în această stagiune”.
  • Juan Bauza (FCU Craiova) - „A desenat jocul craiovenilor, fiind cel mai bun de pe teren. A oferit pasa la singurul gol al meciului”.

Antrenor

  • Mihai Iosif (Rapid) - „ Continuă parcursul perfect început în liga secundă. Cu el la conducerea tehnică, giuleştenii au luat șase puncte în primele două etape, performanţă reuşită ultima dată de o nou-promovată în sezonul 2002-2003 (Poli AEK Timişoara)”.

VIDEO. Adrian Mititelu Jr. după FCU Craiova - Dinamo 1-0: „Am surclasat-o pe Dinamo” 

Citește mai multe știri din Liga 1:

„Come to Galatasaray” » Olimpiu Moruțan, „asaltat” de fanii Galatei în social media

Care este situația lui Paul Anton la Dinamo: „ Mâine ar trebui să fie liber! Are de recuperat 60.000 de euro”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
farist
farist  •  28 Iulie 2021, 14:18

Dacă și burtosul ăla de Iosif e antrenor, și încă al etapei, vai mama ei de ligă! Miță a promovat cu blaturi cu Călărași, că erau neplătiți și au trântit barajul să se răzbune pe patron și cu Metaloglobusul fraților Herea, rapidiști de mici! De arbitraje nici nu mai vorbesc...Clonă pesedistă.

marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  27 Iulie 2021, 20:02

Si Sumudica nimic ??? Succes antrenorilor ...sa faca jucatori ca sa bata GERMANIA in 2-3 luni !!!

paolo12
paolo12  •  27 Iulie 2021, 17:54

LPF le-a facut caracterizarile?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează