FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali a coborât pretențiile pentru Olimpiu Moruțan! Suma cerută pentru jucător: „A jucat mai slab câteva meciuri...”

Gigi Becali, patron FCSB
Gigi Becali, patron FCSB

Articol de - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 15:05 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 16:21

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, a anunțat suma în schimbul căreia este dispus să îl vândă pe Olimpiu Moruțan (22 de ani). Fotbalistul este dorit de Galatasray. 

După ce presa din Turcia a anunțat că Galatasaray este pregătită să achite 10 milioane de euro pentru Moruțan, în patru rate, patronul de la FCSB a reacționat.

Cât așteaptă Gigi Becali de la Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan

Potrivit sport.ro, Becali ar fi declarat că este dispus să accepte o ofertă de 10 milioane de euro pentru tânărul mijlocaș.

Gigi Becali a oferit explicații pentru GSP.ro: „Giovanni face acest transfer, s-a înțeles cu Vulturar. Daca nu se face transfer acum, poate cer mai mult. Pot să iau 10 milioane de euro pe el, pot să iau mai mult. Important e că iau cât am vrut. 

Nu pot să spun suma că negociez cu Iftime, că are de luat procente din viitorul transfer. Are de luat 10% și vreau să semneze că acceptă 600.000 euro (echivalentul a 6% din suma de transfer de 10 milioane). Eu am mai negociat cu Galatasaray și am cerut 15 milioane, dar a jucat mai slab câteva meciuri și am cerut mai puțin acum”.

Galatasaray, dispusă să achite 10 milioane de euro pentru Moruțan: „Îmi place foarte mult”

Sunt șanse mari ca propunerea latifundiarului să fie acceptată de vicecampioana Turciei. Conform publicației Takvim, Galata e gata să ofere 10 milioane. Cu o condiție însă. Ca plata să fie realizată în patru rate.

„Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray", a declarat Fatih Terim, antrenorul Galatei, într-o conferință de presă, potrivit T24.

Moruțan este de mult timp pe lista noastră, dar nu am avut încă negocieri oficiale. Și nici nu am făcut o ofertă oficială până acum. Nu vrem sa ne entuziasmăm și nici sa ne jucăm cu emoțiile fanilor noștri până când nu finalizăm transferul. Suntem implicați foarte serios pe piața transferurilor și am realizat câte ceva până acum.
- Burak Elmas, președinte Galatasaray

VIDEO. Olimpiu Moruțan: „Poate criticile patronului m-au motivat”

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali s-a pus pe schimbări importante la FCSB în plin campionat

„Come to Galatasaray” » Olimpiu Moruțan, „asaltat” de fanii Galatei în social media

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (35)
lupu68
lupu68  •  28 Iulie 2021, 22:48
Postat de ilie33 pe 28 Iulie 2021, 17:57

Nu pricepi deloc fenomenul. Am mai spus ca CSA nu are niciun merit in medalii. Popovici se antreneaza cu antrenorul personal la Navi Club, Canotoarele cu lotul olimpic la COSR. Sportivii se duc la CSA si Dinamo pentru a primi jumătate din premiul pentru medalie. Popovici nu știe unde este bazinul Steaua, Buzarnescu a trecut la Dinamo si încă nu a făcut vreun antrenament pe terenurile Stelei, canotoarele se antreneaza centralizat. Ca îți vine sa crezi sau nu CSA a cedat către AFC secția de fotbal care si-a continuat activitatea iar aceasta a cedat mai departe către noua echipa. Nu sunt fan Becali si Mihai Stoica dar oricât de greu le suport *** tot nu pot recunoaște CSA ca fiind vechea echipa Steaua. Si mai sunt vreo 4 milioane care spun la fel

Evident, evident! A folosit cineva astazi, mi se pare ca Porumboiu, o expresie foarte potrivita: CSA este facuta "in vitro". Nu are absolut nicio treaba cu Steaua.

lupu68
lupu68  •  28 Iulie 2021, 22:44
Postat de catalynn pe 28 Iulie 2021, 16:23

Mno, uite ca egalul ăla din prima etapa îl costa pe Iftimie 400 de mii. Sau e ne-a jjijji in halul asta de calic de a ajuns sa se tocmeasca și la “pielea ursului din pădure” !? :-))) PS: știe cineva care e motivul pt care gigeii se bucura ca le pleaca un jucător!? Chiar in halul asta îl disprețuiau pe Morutan!?

Auzi, tataie, ma vad nevoit sa-ti redau acelasi raspuns pe care l-a meritat si aburitul de găgămițăzzaev, prietenul tau de suferinta. Asadar: "Se vinde cumva Chipirliu si n-am inteles eu bine? Stai, naibii, in banca ta si nu-ti mai da cu presupusul, ca putini sunt mai penibili decat tine pe aici! Vedeti-va de caltii vostri de clona, ca aveti destule pacate, si nu va mai bagati in ciorba altuia. Iar daca esti pizmas, asa cum sunt eu convins, ia d-aici si rabda! Ligile inferioare sunt una si baietii din top sunt altceva! Cand s-o vinde celebrul fost "7" Rasdan macar cu 250.000 de euro, iei cuvantul atunci. Eu asa cred ca e corect. In rest, mucles, ca altfel te faci de ras non-stop!"

fairplayromania
fairplayromania  •  28 Iulie 2021, 19:22
Postat de ticbic pe 28 Iulie 2021, 17:55

Apropo de asa-zisa "moderare" de pe gsp; adaug la comentariul de mai jos: "o tara in care dreptul la opinie este cenzurat, pe motiv de "continea limbaj vulgar sau jignitor"...:-))))) Nimic vulgar sau jignitor n-a fost in comentariul meu anterior, insa presa si angajatii ei n-aveau cum sa lipseasca in anturajul penibil al tabloului societatii romanesti, asa cum l-am descris mai jos. Acum, dragi "profesionisti" de la gsepeu, banati-mi contul, ca altceva mai mult n-aveti ce sa-mi faceti!!! M-as stramba de ras, daca n-ar fi trist si dezolant, fara speranta pentru un viitor normal si de bun simt pentru toata natia romana, aia care inca a mai ramas prin tara...

Tot pe prispă stai ? Respect GSP . Pe acest site vorbim despre fotbal.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează