FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Continuă coșmarul pentru Andrei Burcă » Fundașul campioanei s-a reaccidentat și va fi indisponibil la următoarele meciuri

Andrei Burcă s-a reaccidentat.
Andrei Burcă s-a reaccidentat.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 17:10 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 17:36

Andrei Burcă (28 de ani) s-a reaccidentat și va fi indisponibil pentru următoarele două săptămâni, asta după ce a ratat întreaga pregătire de vară din cauza unei probleme medicale la genunchi.

  • CFR Cluj - Lincoln Red Imps, manșa decisivă a turului 2 preliminar din Liga Campionilor, se joacă azi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Look Sport+ și Digi Sport 1.
  • În turul din Gibraltar, CFR Cluj s-a impus cu 2-1
  • Dacă trece de Lincoln, CFR va juca în turul 3 preliminar cu învingătoarea dintre Young Boys Berna și Slovan Bratislava, 0-0 în prima manșă.

Fundașul central al campioanei s-a accidentat din nou și va lipsi aproximativ două săptămâni, anunță Fanatik.

Stoperul de la CFR suferise o entorsă la nivelul genunchiului drept înainte de meciurile amicale ale naționalei contra Georgiei și Angliei, accidentare care avea să-l scoată din joc 5 săptămâni.

Accidentarea lui a recidivat, dar norocul lui Marius Șumudică se leagă de faptul că CFR Cluj este una dintre echipele din Liga 1 cu cei mai mulți fundași centrali în lot: Daniel Graovac, Ulrich Meleke, Mike Cestor, Denis Ciobotariu și Rachid Bouhenna.

CFR Cluj, la un meci de grupele cupelor europene

Dacă trece de Lincoln Red Imps, CFR Cluj este sigură de prezența în grupele cupelor europene în acest sezon. Chiar dacă ar fi învinsă în turul 3 al Ligii Campionilor, apoi în turul 3 din Europa League, campioana României ar evolua în grupele Conference League.

Burcă nu este singurul absent al lui CFR, înainte de meciul cu Lincoln

„Avem probleme de lot. Alibec nu poate face parte din lotul pentru cupele europene, a sosit târziu și nu este pe listă. Bouhenna are o mică problemă musculară. Sunt probleme cu Billel Omrani. A avut niște crampe musculare. 

Susic și Manea au toxiinfecție alimentară. Sunt probleme pe care trebuie să le luăm în calcul. Trebuie să fiu inteligent”, a dezvăluit Marius Șumudică, într-o conferință de presă.

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Marius Șumudică, întâlnire cu șefii campioanei CFR: „Am atins un nivel financiar, nu mai vreau la căldură”

Șumudică aruncă bomba: „Turcii m-au sunat și pentru Sorescu” + Ce spune despre instalarea lui Reghecampf la Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
cornelcc
cornelcc  •  28 Iulie 2021, 23:06

“Sunt probleme cu Billel Omrani. A avut niște crampe musculare” zise acelasi Shumumica. Pai doar esti “tata” anticarcelului supozitor, rezolva problema!

alex.aelev
alex.aelev  •  28 Iulie 2021, 18:08

"...Trebuie să fiu inteligent, a dezvăluit Marius Șumudică"...greu, foarte greu, as zice chiar imposibil.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează