INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SEPSI OSK- SPARTAK TRNAVA

VIDEO Declarații războinice ale lui Grozavu înainte de Sepsi - Spartak Trnava: „Ne-am pregătit ca să ne calificăm”

Leo Grozavu, antrenor Sepsi
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2021 21:22 / Actualizat miercuri, 28 iulie 2021 21:42

Leo Grozavu, antrenorul covăsnenilor, a susținut conferința de presă înaintea manșei secunde dintre Sepsi și Spartak Trnava (0-0 în tur).

  • Sepsi Sfântul Gheorghe - Spartak Trnava,  manșa secundă din turul doi preliminar Conference League, se dispută joi, de la ora 19:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Digi Sport.

Leo Grozavu, declarații înainte de meciul cu Spartak: „Aș vrea multe goluri în poarta adversă”

„E prima partidă din istorie la Sfântu Gheorghe în Europa, ne-am pregătit ca să ne calificăm. Am mare încredere în băieții mei, în spectatorii care vor veni în număr mare la stadion, vom arăta că pe teren propriu suntem o forță. Aș vrea multe goluri în poarta adversă, în niciun caz la noi, dar m-aș mulțumi și cu un 1-0. 

Eu zic că favorită nu e Sepsi, a fost 0-0, de acolo se pornește, iar Spartak Trnava e o echipă mai experimentată decât a noastră ”, a declarat antrenorul covăsnenilor.

Spartak Trnava - Sepsi 0-0 

După o partidă în care Sepsi cerut penalty în două rânduri (34 și 59), covăsnenii au reușit să plece neînvinși de pe terenul lui Spartak Trnava și au luat o opțiune importantă pentru calificarea în turul al treilea preliminar al Conference League. 

Cea mai importantă ocazie a partidei a fost irosită de slovaci, în minutul 78, când Savvidis nu a reușit să îl învingă pe Niczuly după o cursă din propria jumătate.

În retur, Leo Grozavu nu se va putea baza pe căpitanul echipei, după ce Bogdan Mitrea a văzut cartonașul roșu în minutul 85, după un fault din poziția de ultim apărător. 

Dacă va trece de Trnava, Sepsi se va duela cu învingătoarea dintre Sutjeska (Muntenegru) și Maccabi Tel-Aviv (Israel).

Citește alte știri despre Sepsi OSK:

Leo Grozavu, spumos după meciul contra Chindiei » Cere același tratament ca FCSB, CFR și Craiova + Ironie despre naționala olimpică: „Noi vrem chiar medalie de platină”

Chindia Târgoviște - Sepsi Sf. Gheorghe 1-1 » Echipa lui Emil Săndoi obține primul punct al sezonului! Clasamentul actualizat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează