FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FARUL

Scandări și mesaje rasiste la Rapid - Farul » Jandarmeria, în alertă înainte de meci

Cei 200 de fani constănțeni prezenți pe Arena Națională la meciul cu Rapid au creat mai multe incidente. +8   FOTO
Cei 200 de fani constănțeni prezenți pe Arena Națională la meciul cu Rapid au creat mai multe incidente.

Articol de - Publicat vineri, 30 iulie 2021 22:31 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 00:06

Cei 200 de fani constănțeni prezenți pe Arena Națională la meciul cu Rapid au creat mai multe incidente. 

Jandarmeria Română a intrat în panică în momentul în care a fost informată de oficialii din Grant că la meciul de pe Arena Națională își vor face apariția și ultrașii Peluzei Sud, susținătorii celor de la CSA Steaua, echipă din Liga 2, dar fără drept de promovare în primul eșalon.

Mai exact, facțiunea „Vacarm” își anunțase prezența în peluza constănțenilor, doar că aceștia n-au mai venit. Forțele de ordine oricum erau pregătite, având un detașament special constituit pentru a preveni eventuale incidente. Doar 200 de fani veniți de la Constanța au asistat în „Peluza marină”.

Scandări rasiste pe Arena Națională

Fanii dobrogeni au fost puțini, dar cu mesaje și scandări rasiste! Cei 200 de suporteri veniți de la Constanța s-au dat în spectacol încă din primele minute. I-au înjurat pe cei din peluza opusă și au folosit cuvinte rasiste.

„Îi rugăm pe cei din galeria Farului să nu mai folosească un limbaj rasist”, a fost mesajul transmis de crainicul stadionului. Mesajul a fost primit cu fluierături, iar în minutul 35, fanii constănțeni au scos din arsenal un nou banner cu tentă rasistă: „Astăzi pe Arena Națională. Șoc! Eclipsă totală”. 

Și de această dată, crainicul a intervenit. Observatorul de joc al partidei dintre Rapid și Farul a fost Cătălin Cursaru, aflat la tribuna oficială a stadionului care și-a notat incidentele din „peluza marină”.

FOTO Imagini spectaculoase de la Rapid - Farul 

+4 FOTO

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Gică Popescu, fără milă după „joia neagră” din Conference League: „Rușine! Asta am simțit. N-a fost un accident”

Marius Șumudică îl „înțeapă” pe Becali, după eliminarea din Conference League: „Fotbalul e pervers, îți dă o palmă când râzi de răul altuia”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  31 Iulie 2021, 11:43

Veneau si tradatorii la meciul altora! Sustinatorii astia de patron care se dau "suporteri"!

mafa
mafa  •  31 Iulie 2021, 09:43

200 de *** din secolele trecute au revenit in tribunele celei mai mari arene ale tarii.....VULTURII nu ţin seama de insecte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucluj2011
ucluj2011  •  31 Iulie 2021, 08:48

200 de clovni cu minte ZERO. Se bagă și ei în seamă... ce să facă!!! RESPECT incredibililor fani ai Rapidului!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează