FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinu Todoran s-a enervat după ce a fost chestionat despre un moment de la Erevan: „Ce întrebare e asta? Te-ai uitat la alt meci”

Dinu Todoran
Dinu Todoran

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 11:26 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 11:42

FCSB a fost eliminată de Șahtior Karagandy din Conference League, 1-0 în tur, 1-2 în manșa secundă (3-5 la lovituri de departajare). Antrenorul roș-albaștrilor a vorbit în premieră despre meciul de la Erevan.

După duelul din Armenia, ”roș-albaștrii” nu au organizat nicio conferință de presă, astfel că antrenorul principal al echipei, Dinu Todoran, a analizat pe larg cele întâmplate la Erevan sâmbătă, înaintea partidei cu UTA Arad.

Todoran a susținut o conferință de presă înaintea meciului de campionat cu UTA, în care a vorbit și de rezultatul nefericit din meciul cu Karagandy. 

Todoran, deranjat de întrebările jurnaliștilor

Printre întrebările primite la conferința de presă s-a numărat și una referitoare la atmosfera de la FCSB și la grupul de la echipă, jurnalistul transmițând că jucătorii nu s-au adunat înaintea executării loviturilor de departajare, moment în care Dinu Todoran a răbufnit.

„Te-ai uitat la alt meci dacă spui asta, noi am făcut horă înainte de penalty-uri, informează-te înainte să pui întrebări. Ne-am adunat la marginea terenului, suntem o echipă. Am antrenat penalty-urile înainte de meci, Tănase a bătut bine la antrenamente, dar la Ereven nu mai era pe teren dacă țin bine minte”, a declarat antrenorul roș-albaștrilor.

Antrenorul de la FCSB a fost deranjat și când a fost întrebat dacă se poate opune schimbărilor ordonate de Gigi Becali.

„Ce întrebare e asta? Și domnul Gică Hagi joacă cu tineri și nu e nicio problemă. Încă o dată zic, oricine e în lot, poate intra și juca”, a spus Dinu Todoran.

FCSB, umilință cu Karagandy

În istoria de 18 ani, de participare pe continent, FCSB nu s-a întâlnit niciodată cu o umilință atât de mare precum cea de acum: să fie eliminată de o echipă dintr-un campionat submediocru, care e aproape să retrogradeze din prima ligă.

Într-o dublă manșă, clubul lui Becali a pierdut foarte puține calificări în fața unor echipe ce nu sunt din campionatele de top ale continentului. Una dintre aceste situații a fost anul trecut, când Slovan Liberec a eliminat-o pe FCSB, însă Tănase și compania au avut absențe multe din cauza coronavirusului. 

În rest, FCSB a cedat împotriva unor echipe gen Rapid Viena, Partizan Belgrad, Guimaraes, în afara celor din campionate precum Italia, Spania, Olanda, Anglia, Germania, Portugalia.

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de UTA - FCSB

Citește alte știri despre FCSB:

Ilie Dumitrescu, vehement după ce FCSB a fost eliminată din Conference League: „E deplasat ce se întâmplă!” » Ce-i reproșează lui Becali

Moruțan, tot mai aproape de plecarea de la FCSB! Ce contract ar urma să semneze cu Galatasaray

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
charlie
charlie  •  01 August 2021, 13:22

Nu ai scuze! Ți ai asumat rolul ***. Iei și bani pentru asta. Suportă!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

publicer
publicer  •  01 August 2021, 09:47

Meciul zilei))) dodoran vs ***)) 2 eminente cenusii produse de celebra scoala de antrenori a lui Stoichita. In 40 de cursuri esti gata absolvent si ai licenta pro))) dodoran e un fel de mana stanga a mainii drepte iar mister de la Uta un fel de ucigas al jocului de fotbal care a chiulit de la cum se abordeaza jocurile de acasa. Vom asista la ceva din ciclul prostia vs bulanul. Nu uitati sa inclinati televizoarele cind ataca gazdele. Valabil si pt oaspeti.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dexter
dexter  •  31 Iulie 2021, 17:28
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează