FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Întâmplare colosală de la Dinamo: „A sunat telefonul, dar eram în cadă! Am și înghețat acolo, mi-a adus soția un prosop”

Tică Dănilescu, între Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae
Tică Dănilescu, între Ionel Dănciulescu şi Marius Niculae

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 11:44 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 15:26

Constantin Dănilescu este cel mai titrat conducător din istoria all time a fotbalului românesc. Nea Tică are 29 de trofee, toate câștigate cu marile rivale ale fotbalului nostru, Steaua și Dinamo, 17 cu militarii, 12 cu "câinii". Acesta a povestit la „Prietenii lui Ovidiu” un episod inedit de la Dinamo și-a făcut o comparația a perioadelor petrecute la cei doi granzi din București

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

- Tică, pentru tine unde a fost mai ușor?

- Mai ușor am lucrat la Steaua pentru că am avut înțelegere și am fost ascultat. Am putut să fac transferuri, le prezentam și niciodată nu le făceam de capul meu. Am consultat antrenori, am consultat conducerea clubului. Am lucrat cu Iordănescu, cu Ienei, cu Țiți Dumitriu, cu Stoichiță.

- Și la Dinamo, adus de Dinu...

- Pentru că Badea și Borcea erau la început și aveau nevoie de un om cu regulamente, cu acte. Aici a fost o perioadă lină până au învățat toate lucrurile regulamentare. Eu de Borcea am fost mai apropiat, deși m-am înțeles foarte bine și cu domnul Badea. Borcea a fost omul care a investit suflet în Dinamo, care a investit bani. Borcea aducea bani de acasă!

- E povestea cu Badea care te-a ținut cu orele în cadă?

- Domnul Badea pleca de la birou pe la ora 12-12 jumate noaptea, foarte târziu. Și pleca din București la Snagov și te mai suna la telefon. Într-o seară nu i-am spus că eram în cadă... Și am vorbit, am vorbit, am și înghețat în cadă, mi-a adus soția un prosop, până i-am spus... Discutam cu el tot felul de treburi la telefon.

- Cât de mult lipsește un stadion modern pentru Dinamo?

- Stadionul aduce oameni lângă echipă. Acolo e kilometrul zero. Stadionul contează foarte mult.

- Păi, și Steaua are stadion și stă închis, costă și o căruță de bani.

- Un milion de euro pe an, e super acolo. E peste Arena Națională, dar e și normal, e mai modern. Acum vor să facă și o sală polivalentă. E o suprafață foarte mare.

- Crezi că FCSB ar trebui să joace acolo?

- Eu știu istoria și este greu ca FCSB să joace acolo. Suporterii Stelei vor să fie reprezentată doar echipa Armatei. Când am plecat de la Steaua eram colonel și am plecat de la echipa Armatei.

- Bine, formația Armatei nu poate juca în prima ligă.

- Cine nu ar vrea să fie la echipă când Armata vine cu o bijuterie? În doi ani e în prima ligă!

- Ești prieten cu Borcea. Crezi că se mai întoarce la Dinamo?

- Nu, nu se mai întoarce! S-a săturat. Iar acum nu e de întors, cu atâtea probleme, cu Negoiță, cu Săftica.

CITEȘTE ȘI ALTE ŞTIRI DIN FOTBAL:

EXCLUSIV Cristi Săpunaru a răbufnit în direct: „Eu, blatist?! Dacă domnul Becali a jucat fotbal înainte, știe mai bine decât mine”

Nemulțumirile lui Dinu Todoran după eliminarea rușinoasă a FCSB-ului din Europa: „Ce întrebare e asta? ”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
penultimul
penultimul  •  31 Iulie 2021, 22:57

Emisiune neinteresanta in general despre niște hoți. - audienta nimic - comentarii la articol - 4 4 domnule Ioanitoaia și la pensie.

creeperno115
creeperno115  •  31 Iulie 2021, 22:39

10 inmultit cu banii bagati de borcea la Dinamo au fost tepuiti dupa din incasarile clubului, reusind astfel sa fie peste 16 milioane euro datorii

tatageminy
tatageminy  •  31 Iulie 2021, 16:04

buna trecere in revista, sa nu uitam cand au mutat zebra pentru o crima. poti spune ca este accident initial, cand muti zebra e deja crima.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează