FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - FCU CRAIOVA 2-1

Detaliul cu care Mutu l-a impresionat pe Liviu Ciobotariu: „Creează panică!” + De ce l-a scos pe Nemec la pauză

FOTO: Facebook @VoluntariFC
FOTO: Facebook @VoluntariFC

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 iulie 2021 22:17 / Actualizat sambata, 31 iulie 2021 22:17

FC Voluntari a învins-o pe FCU Craiova, scor 2-1, în runda cu numărul 3 din Liga 1. Liviu Ciobotariu (50 de ani), antrenorul gazdelor, speră ca victoria de astăzi să ridice moralul elevilor săi.

Liviu Ciobotariu a sacrificat spectacolul în disputa cu FCU Craiova, pentru a obține primele puncte din acest sezon. Antrenorul ilfovenilor a fost plăcut surprins de filosofia pe care Adrian Mutu încearcă să o implementeze la Craiova. 

Liviu Ciobotariu, după FC Voluntari - FCU Craiova

„Un joc greu, foarte greu. Am întâlnit o echipă bună, tehnică, am cedat posesia. I-am analizat, ştiam că au o linie de mijloc foarte bună. Am pregătit special fazele fixe. O victorie muncită, îmi felicit jucătorii. N-am făcut un joc strălucit, însă a fost foarte importantă victoria pentru moral. Era foarte important să câştigăm, nu să facem spectacol.

Mutu e un antrenor de mare viitor, îmi place ceea ce joacă. Construcţie, pleacă de jos, joacă între linii. Creează panică în apărările adverse”, a declarat Liviu Ciobotariu, la Telekom Sport.

Adam Nemec, debut la FC Voluntari

Adam Nemec (35 de ani) a debutat astăzi la FC Voluntari. A rezistat doar o repriză, din cauza unor probleme medicale, dar Liviu Ciobotariu s-a declarat mulțumit de evoluția vârfului slovac. 

„Nemec s-a antrenat cu noi doar zece zile. A ieşit la pauză pentru că a fost accidentat. E un jucător important, să vedem condiţia lui. A ținut orice minge jucată pe el în atac. E important. Sunt sigur că ne va ajuta în continuare”, a spus Ciobotariu. 

Clasament Liga 1

Citește mai multe știri din Liga 1:

FC Voluntari - FCU Craiova. Adrian Mutu ripostează după decizia adversarilor de azi: „Nu e un gest normal!”

Conducerea lui Dinamo primește o veste bună » Nu se gândește la memoriu: „Pot să mă înțeleg cu vorba bună”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează