FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE Gigi Becali i-a enervat pe turci » Oficialii lui Galatasaray au luat foc după ce patronul FCSB a anunțat transferul lui Moruțan

Olimpiu Moruțan pleacă de la FCSB // foto: Imago
Olimpiu Moruțan pleacă de la FCSB // foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 01 august 2021 11:17 / Actualizat duminica, 01 august 2021 11:49

Gigi Becali a anunțat că Olimpiu Moruțan e foarte aproape de un transfer la Galatasaray, iar FCSB s-ar alege cu 10 milioane de euro.

UPDATE 11:40 | Giovanni: „Gigi vrea 10 milioane, nu acceptă nici 9,9”

„Cu Moruțan, clubul e interesat și așteptăm să vedem. În momentul în care va fi 99.99999%, voi anunța și eu. Ce fac eu? Stau să mă pun pe Instagram? Ce sunt eu? Eu nu mă fotografiez, am doar o fotografie în 31 de ani, una cu Mourinho și Crăciunescu, pe care mi-a dat-o Crăciunescu, atât. E o sumă de 10 milioane de euro, 

Gigi nu acceptă nici 9.5, nici 9.9. El acceptă 10 milioane, ce mi-a scris într-o scrisoare exclusivă. Jucătorul e exclusiv pentru firma Becali Sport, exclusiv cu suma de 10 milioane. Doar atunci se face transferul. Galatasaray tratează acum, vorbesc între ei, Fatih Terim îl place, dar nu el decide suma de transfer”, a declarat Giovanni Becali, la Digi Sport Matinal.

UPDATE 11:15 | Gigi Becali i-a enervat pe turci

Declarațiile făcute de Gigi Becali, cu privire la transferul ca și rezolvat al lui Moruțan, i-au enervat pe bașkanii lui Galatasaray.

Transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray e încă departe de a fi fost "rezolvat în proporție de 99 la sută" - cum a trâmbițat Gigi Becali. Mai rău, la Istanbul, afirmația sa a stârnit iritare în rândul conducătorilor Cim Bom.

„Becali crede că noi, executivii Galatei, stăm și așteptăm jucătorii patru ore în lobby. Suntem la curent cu mișcările sale pe piața transferurilor și cu presiunea pe care încearcă s-o creeze. Dar noi trebuie să fim raționali”, a comentat, nervos, managerul Özgür Işıtan Gün.

Iar președintele Burak Elmaz a făcut public faptul că „noi nu avem nicio inițiativă în acest transfer din cauza costului lui Moruțan”. Altfel spus, la 10 milioane de euro, cât vrea patronul FCSB, nu se face.

Cam același mesaj lansase și antrenorul Fatih Terim recent, într-o conferință de presă: „Mie îmi place foarte mult Moruțan. Mi-l doresc, dar nu la orice preț”.

5 aniar fi durata contractului pe care mijlocașul de 22 de ani ar urma să-l semneze cu Galatasaray. I s-a promis numărul 10 pe tricou

Știrea inițială | Gigi Becali convins că Moruțan semnează cu Galatasaray: „Terim îi dă numărul 10”

Patronul FCSB a anunțat sâmbătă că plecarea lui Moruțan la Galatasaray este aproape rezolvată, iar acum a dat detalii despre suma de transfer.

FCSB ia 10 milioane de euro pentru Moruțan

„Înseamnă că s-au hotărât să dea 10 milioane de euro! Mie, cine mi-a spus a zis că 99% e făcut. Știu că lui Terim îi place mult de el și că numărul 10 vrea să i-l dea lui”, a spus Gigi Becali la ProTV.

Suma este cea anunțată de turci: 10 milioane de euro în patru tranșe. Moruțan e al doilea român pe care Galatasaray îl transferă în această vară, după Cicâldău, adus de la CSU Craiova pentru 6,5 milioane.

2.800.000 de euroe cota lui Moruțan, potrivit transfermarkt

Moruțan a ratat penalty-ul care a dus la eliminarea celor de la FCSB din Conference League, 1-2 și 3-5 la loviturile de departajare cu Șahtior Karagandy. Mijlocașul a venit la FCSB în vara lui 2018, de la FC Botoșani, pentru 700.000 de euro. Gruparea din Moldova mai are acum și 10% din drepturile jucătorului.

Moruțan, avertizat înainte să plece la Galatasaray

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a comentat transferul lui Moruțan în Turcia și l-a avertizat pe internaționalul de tineret.

„Aş îndrăzni să spun că Galatasaray va reacţiona pozitiv în momentul în care Moruţan va avea cursele lui și va scoate adversari din joc. 

Va fi comparat imediat cu Hagi pentru plecarea aia de pe loc. Dar dacă nu va marca, nu va oferi pase de gol... Răbdarea lor e la fel de puțină precum a noastră. Cât de român o fi şi cât o semăna cu Hagi în joc, dacă nu va reuşi să dea goluri repede nu cred că va avea viaţa lungă”, a spus Vochin la TV Telekom Sport.

Moruțan este un fotbalist foarte bun, îmi place foarte mult. Pentru suma potrivită, nu cred că ar refuza Galatasaray. Este genul de jucător care face spectacol, așa cum au făcut și frații lui înainte, Hagi, Popescu, Ilie. Veți vedea până la 1 septembrie ce va face Galatasaray 
- Fatih Terim, antrenor Galatasaray

VIDEO FCSB, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu UTA

Citește mai multe știri despre FCSB

Ivan Mamut și Andrei Burlacu, prezentați oficial la FCSB » Ce numere și-au ales cei doi atacanți și primele declarații în tricoul roș-albaștrilor

Gigi Becali, anunțul final despre transferul lui Andrei Vlad la CSU Craiova: „Să se uite în acte”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (60)
risc_mix
risc_mix  •  01 August 2021, 19:14

Vedeti-va ba de treaba cu Morutan. Cum sa dai ba o caciula de bani pe o gloaba?Asta face 2-3 meciuri bune pe campionat. Astea sunt vorbe aiurea aruncate pe piata si tin de caracterul mizerabil al lui becali. Un laudaros, un mincinos, un lacom.

ilie33
ilie33  •  01 August 2021, 18:02
Postat de valentindragobete pe 01 August 2021, 14:51

Bă prosteo, tu ai inteles ceva din ce am butonat eu acolo ? Cum dracu de recrutează cazarma chiar pe toți prostii !?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  01 August 2021, 15:28
Postat de observator_federal pe 01 August 2021, 12:45

Asta cum că mediatizarea lui Gigi Becali se datorează (este din cauza) suporterilor celorlalte echipe, care dau click în toate articolele despre cioban ... este tot o ”legendă” lansată de fecesebiști. Băi, mediatizarea lui Gigi Becali o face (are exclusivitate!) *** Lucru evident pentru toată lumea, condamnat de toți cei care nu mai suportă că fotbalul nostru a fost adus pe pragul cel mai de jos, adică a ajuns ”la mintea lui Gigi Becali”... Iar click-urile sunt, de cele mai multe ori cenzurate, ***

Degeaba te ambalezi asa, ca Bando are dreptate. Majoritatea comentariilor pe aricolele cu si despre Becali sunt facute ce nonfecesebisti. Si sunt pline de cuvinte vulgare si jigniri (meritate dealtfel), de-aia sunt moderate. Bine, ca e cenzura pe GSP, si asta e adevarat, dar se aplica la toate comentariile, nu numai la cele cu Becali.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează