FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

UPDATE EXCLUSIV Schimbare de ultimă oră la FCSB! Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu Andrei Vlad

Andrei Vlad nu vrea la Universitatea Craiova // FOTO: Imago
Andrei Vlad nu vrea la Universitatea Craiova // FOTO: Imago

Articol de - Publicat duminica, 01 august 2021 14:31 / Actualizat duminica, 01 august 2021 17:17

După ce l-a dat pe Ionuț Vînă la CSU Craiova, pentru a-i lua pe Andrei Burlacu și Ivan Mamut, Gigi Becali a vrut a să dea un jucător la olteni, pe Andrei Vlad.

UPDATE 14:31 » Gigi Becali a decis: Andrei Vlad, titular la FCSB

După ce Andrei Vlad a refuzat să meargă la fosta sa echipă, preferând un transfer în străinătate, Gigi Becali a declarat pentru Gazeta Sporturilor că internaționalul român va continua la FCSB și că va fi titular, în ciuda gafei făcute din meciul cu Șahtior Karagandy, când FCSB a fost eliminată din Conference League.

Dezvăluiri incredibile » Cum l-a furat Gigi Becali pe Andrei Vlad: datorie achitată la cămătari!
FCSB
Dezvăluiri incredibile » Cum l-a furat Gigi Becali pe Andrei Vlad: datorie achitată la cămătari!

Am auzit și eu că nu vrea să plece la Craiova. El vrea în străinătate. Era treaba Craiovei să-l convingă să accepte.

Vlad mai are contract cu noi, iar eu nu oblig pe nimeni să facă ceva! Va juca el, va fi titular. E portar de națională. O să apere și poate îl vând în străinătate. Ce am spus a fost la supărare”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Andrei Vlad rămâne la FCSB

Portarul de a 22 a venit la FCSB de la CSU Craiova în vara lui 2017, după un scandal uriaș, când și-a rupt contractul cu oltenii și a fugit de la club. Acum, Gigi vrea să-l dea înapoi, fiind convins că așa va scăpa de rezultatele proaste ale echipei, dar se lovește de refuzul internaționalului.

Andrei Vlad nu vrea la Universitatea Craiova

Se pare că portarul nu este dornic să revină la formația din Craiova și i-ar fi transmis patronului Gigi Becali că preferă să plece în străinătate și că nu ia în calcul un transfer la echipa lui Reghecampf.

La aflarea veștii, Becali s-ar fi enervat pe tânărul fotbalist și i-ar fi transmis acestuia că nu va mai apăra la FCSB, urmând ca titular să fie Cătălin Straton, susține Fantatik.

Gigi Becali vrea să-l dea pe Andrei Vlad la CSU Craiova

Gigi Becali a susținut că mutarea lui Andrei Vlad la CS Universitatea Craiova a fost realizată.  „L-am dat pe Vlad la Craiova. Cu cât l-am luat, cu atât l-am dat. Le-am spus să se uite în acte. Ajunge, gata!”, a declarat finanțatorul celor de la FCSB, conform As

450.000 de euroa plătit FCSB pentru Andrei Vlad. Becali vrea acum aceeași sumă pentru portar

Finanțatorul roș-albștrilor a anunțat după partida cu Șahtior Karagandy, din Conference League, că vrea să renunțe Andrei Vlad, care a gafat la primul gol.   

L-am sunat pe Rotaru. Toate mi se întâmplă pentru că am furat. Vreau să am conștiința curată. Și campionat pierdut, și calificare ratată, acum în Conference. Vlad a greșit la ambele goluri. I-am zis lui Rotaru să-mi dea banii înapoi pe care i-am dat pe el, 450.000, și să-l ia înapoi! 

Dacă refuză Rotaru, măcar știu că sunt curat în fața lui Dumnezeu. Mi-a zis că sunt supărat și că vorbim peste o zi sau două. Asta e cea mai mare problemă a mea, că l-am furat atunci pe Vlad!  
- Gigi Becali la „Digi Sport Special”

 VIDEO FCSB, meci tare în Liga 1! Totul despre duelul cu UTA

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Becali a făcut anunțul: „Terim îi dă numărul 10” + câți bani ia FCSB de la Galatasaray pentru Moruțan

Cum a explicat Dinu Todoran eşecul de la Erevan: „Nu credeam că vom intra în galeria echipelor cu rezultate rușinoase în cupele europene”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (124)
gigelos
gigelos  •  01 August 2021, 19:01

Fulgy din Pipera

aress123
aress123  •  01 August 2021, 17:43
Postat de steaua_adevarata pe 01 August 2021, 17:37

Tu esti prostul, viorele.

Nu tine, incearca altceva :::)))

steaua_adevarata
steaua_adevarata  •  01 August 2021, 17:37
Postat de aress123 pe 01 August 2021, 17:27

Da, la tine e greu sa intelegi...bine spus.

Tu esti prostul, viorele.

Vezi toate comentariile (124)
Comentează