INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Când „foamea” bate teama! Jucătorii lui Manchester United au luat masa în oraș, în ciuda cazurilor de Covid-19 din echipă

Jucătorii lui Manchester United au luat masa în oraș, în ciuda cazurilor de Covid-19 din echipă
Jucătorii lui Manchester United au luat masa în oraș, în ciuda cazurilor de Covid-19 din echipă

Articol de - Publicat duminica, 01 august 2021 10:27 / Actualizat duminica, 01 august 2021 10:55

Manchester United și-a anulat amicalul cu Preston din cauza mai multor cazuri de Covid-19 din echipă. Dar în loc să fie precauți, jucătorii au luat prânzul împreună, la restaurant.

Zilele trecute, la Manchester United s-a dat alarma. Au apărut cazuri de Covid-19 în echipă, motiv pentru care clubul a și anulat amicalul de sâmbătă, cu Preston. 

Înștiințați că nu se mai dispută meciul, jucătorii s-au vorbit între ei și au decis că un prânz în oraș le-ar face mai bine decât să fie precauți. Așa că s-au reunit la restaurantul „Cibo". 

Bruno Fernandes și Paul Pogba, printre cei surprinși în oraș

Bruno Fernandes, Juan Mata, David De Gea, Paul Pogba, Tom Heaton, Victor Lindelof, Nemajna Matici și Andreas Pereira s-au numărat printre cei surprinși de aparatele foto ale reporterilor, la plecare. 

„Întrucât clubul n-a dezvăluit numele celor infectați, așa am putut să ne facem măcar o idee despre cine ar putea fi„, a notat tabloidul The Sun. 

Dar ce folos? Nicio publicație n-a riscat să publice nume, negru pe alb, din motive lesne de înțeles.

872,25 milioane euroe cota de piață a lotului pe care Man. United îl are în momentul de față

85 milioane euroa dat United ca să-l ia pe Sancho de la Dortmund. El și Heaton (Villa) sunt singurele achiziții operate până acum. Și mai e așteptat Varane (Real Madrid)

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Motivul pentru care Jose Mourinho urăște jocul Fortnite: „Un coșmar! O porcărie!”

Dorin Rotariu, gol la debutul oficial pentru Ludogoreț » Reușită deosebită a mijlocașului

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează