INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Motivul pentru care Leo Messi nu se poate antrena cu Barcelona, deși s-a înțeles asupra noului contract

Lionel Messi
Foto:GettyImages
Lionel Messi Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 15:46 / Actualizat duminica, 01 august 2021 17:44

Chiar dacă s-a înțeles cu Barcelona pentru o înțelegere pe următorii 5 ani, Leo Messi nu poate semna deocamadată cu catalanii și nici nu se poate alătura nici colegilor la antrenamente.

Deoarece momentan Barcelona are probleme financiare serioase, Messi încă nu poate semna noul contract, iar catalanii nu doresc ca cel mai bun jucător din istoria clubului să se antreneze cu echipa până când nu va semna oficial.

În ciuda faptului că au existat speculații cu privire la posibilitatea ca acesta să înceapă antrenamentele, chiar dacă nu a semnat încă noul acord, Barcelona exclude absolut această posibilitate., anunță cotidianul spaniol Sport.es

Din punct de vedere legal, această opțiune a fost posibilă atât timp cât jucătorul a fost acoperit cu asigurare.

Messi, în vacanță cu prietenul Suarez

Până când situația contractuală a lui Messi se va definitiva, starul argentinian se bucură de vacanța din Ibiza, alături de Luis Suarez și Cesc Fabregas și familiile lor.

Messi se pregătește în sala de forță în compania soției sale. Vedeta de la Barcelona a distribuit mai multe videoclipuri pe rețelele de socializare în care Antonela apare în timp ce, sub atenta supraveghere a lui Leo face diferite exerciții fizice, de la genoflexiuni, la sărituri sau chiar exerciții cu greutăți.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

După Cicâldău și Moruțan, încă un internațional român este în vizorul lui Galatasaray! Trebuie să rezolve criza din defensivă

Giovanni Becali, replică tăioasă pentru Yuksel Yesilova: „Îi căra valizele lui Mulțescu și acum critică transferul lui Cicâldău?!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează