FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 3-1

Dinamo - Clinceni 3-1 » Spectacol în Ștefan cel Mare! „Câinii” întorc scorul și obțin a doua victorie în Liga 1

Dinamo - Clinceni  3-1 » Spectacol în Ștefan cel Mare! „Câinii” întorc scorul și obțin a doua victorie în Liga 1 +31   FOTO
Dinamo - Clinceni 3-1 » Spectacol în Ștefan cel Mare! „Câinii” întorc scorul și obțin a doua victorie în Liga 1

Articol de - Publicat luni, 02 august 2021 23:32 / Actualizat luni, 02 august 2021 23:36

Dinamo a reușit încă un rezultat bun și a obținut a doua victorie din acest sezon, în trei etape, 3-1 contra Academicii Clinceni.

Meciul a început echilibrat, cu ocazii la ambele porți. Răuță (în minutul 14) și Bani (23) au ratat pentru Dinamo, în timp ce Vellios (18) a irosit o șansă pentru oaspeți.

Două goluri de generic în prima repriză

Finalul primei reprize a meciului Dinamo – Academica Clinceni a fost unul spectaculos, cu două reușite de generic. 

Mai întâi, Academica Clinceni a deschis scorul prin mijlocașul Marius Cioiu (21 de ani). Acesta a primit o pasă la marginea careului, a intrat în careu și a șutat superb. Mingea s-a dus sub bară, iar Eșanu nu a avut replică.

Socrul pauzei a fost 1-1, după un supergol marcat de Deian Sorescu. Golgeterul Ligii 1 a marcat al patrulea gol din acest sezon în minutul 45+3. Mijlocașul lui Dinamo a plecat din propria jumătate, pe partea stângă, a depășit un adversar și a intrat în centru, șutând puternic la colțul lung.

Dinamo, a doua victorie în Liga 1

+27 FOTO

În repriza a doua, cele două echipe au alternat momentele bune de joc, dar au lipsit ocaziile clare de joc.

În finalul partidei, Dinamo a dat lovitura. În minutul 71, Ricardo Grigore i-a pasat excelent lui Andreas Mihaiu, iar extrema „câinilor” a marcat din mijlocul careului, după o preluare excelentă.

Până la final, Academica Clinceni nu a avut forța de a egala, iar în minutul 90+3, Dinamo a marcat golul decisiv. „Câinii” au plecat pe contraatac, iar Bani i-a pasat în fața porții lui Deian Sorescu, care făcut dubla.

Cu două victorii (3-2 cu FC Voluntari și 2-1 cu Academica Clinceni) și o înfrângere (0-1 cu FCU Craiova) Dinamo are 6 puncte și este e pe locul 4. De partea cealaltă, Academica Clinceni este ultima, cu trei înfrângeri.

2.400 de spectatoriau fost prezenți în „Ștefan cel Mare”

 Dinamo - Academica Clinceni 3-1

Dinamo - Academica Clinceni, echipe de start:

Dinamo: Eșanu - Sorescu, Giafer, R. Grigore, A. Radu - G. Crețu, Al. Răuță, St. Filip - Bani,  R. Moldoveanu, A. Mihaiu 
Rezerve: Șt. Fara - Țone, Ehmann, Măgureanu, Cl. Stan, V. Borcea, A. Florescu, I. Diniță, A. Mitran
Antrenor: Dario Bonetti

  • Fundașul central Ricardo Grigore a revenit de la Jocurile Olimpice și a fost titular în echipa lui Bonetti

Clinceni: A. Păun - Fl. Achim, Bilali, Fl. Gardoș, Holzmann - Cascini, Ventura - Cioiu, Vanzo, Kazlauskas - Vellios 
Rezerve: Șt. Dobre, Gavra, Jutric, De Amorim, Patriche, V. Dumitrache, Longher, L. Filip, Omoh
Antrenor: Ilie Poenaru

Stadion: Dinamo, București
Arbitru: Sebastian Colțescu / A1: Daniel Mitruți, A2: Adrian Popescu

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Gigi Becali a pus mâna pe telefon și a sunat în vestiar! Jucătorii l-au ascultat o oră: „Băi Vlade, tu nici muște nu poți să prinzi!”

Dario Bonetti îl „urechează” pe Steliano Filip: „Spune chestii pe care ar trebui să nu le spună” + Noutăți cu privire la Paul Anton

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (171)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  03 August 2021, 16:12

Mai usor cu laudele catre toti tinerii lui Dinamo ca n-au demonstrat nimic pana acum, intradevar, sunt niste fotbalisti interesanti cu o certa valoare,cum ar fi Giafer,Esanu, Mihaiu si poate Dinita ( dar trb sa-l mai vad la cateva jocuri) in rest avem prieteni cu fotbalisti nu fotbalisti. Sorescu este de departe cel mai bun mijlocas din tara ( chiar si golgheteru ligii). Eu zic ca ar trebui sa luam pe el 15 milioane ( fara caterinca), daca pe Cicaldau sau dat 8 si nici nu e la nivelu lui Sorescu, pai Sorescu post de titular la nationala si la echipa de club, assisturi, goluri, ce mai vrei ??? Rad0aieeee daca nu l convoci , esti un ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  03 August 2021, 14:27
Postat de sameoldstuff pe 03 August 2021, 00:11

Se simte italianul de la conducerea echipei. Au jucat bine în condițiile existente, dar ne trebuie fotbaliști cu experiență la mijloc. Dacă rămâne Anton și dă tot din el alături de Răuță- calul de povară-, eu sunt convins că bidivii ăștia tineri, abia scăpați din lese, multe echipe vor rezolva.

Voi sunteti din aia care il propuneati pe Rednic si il refuzati pe Bratu!Terminati mai fratilor sa mai regretati expirati din aia ca Anton!Voua va placea cum arata Dinamo cu melcul ala ca lider?!Si ar trebui sa i se zica„Pa” si lui Steliano-care a ramas tot o gaina zapacita!

parpalache
parpalache  •  03 August 2021, 10:58
Postat de bodystyle74 pe 03 August 2021, 09:53

Vor veni momente cand aceasta echipa va pierde,probavil la scor. Atunci sa te ții! Nici nu vreau sa ma gandesc ce comentarii vor fi postate" faliment", "retrogradare","nimic nu merge la infinit",etc. Jucatorii devin mari atunci cand invata si din infrangeri,pt ca cel mai usor este sa gestionezi victoriile.Atunci se va vedea cu adevarat rolul antrenorului.Interdictia la transferuri,in mod paradoxal,cred ca ajuta clubul in acest moment. Pai daca era la liber cu tranferurile,pana acum,Muresan aducea 5,6 plafonati ,de peste 30 ani ,care jucau titulari in locul lui Giafer,Bani,Mihaiu,etc. Dinamo nu poate iesi din insolventa numai cu aportul suporterilor. Dinamo trebuie sa vanda 2 jucatori pe an ca sa poata rezista.Unul este Sorescu,vedem in iarna sau primavara cine urmeaza.

Urmeaza...Bani!Ahmed Bani!Pe langa faptul ca e tanar si le are cu mingea si vede jocul(nu prea le are cu suturile),mai are un atu-Il cheama Ahmed,Mustafa si e fiul unui iordanian(musulman)!

Vezi toate comentariile (171)
Comentează