INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - YOUNG BOYS 1-1

Ilie Dumitrescu a analizat meciul dintre CFR Cluj și Young Boys » Unde au greșit ardelenii + situația lui Alex Chipciu, explicată de Victor Becali

Ilie Dimitrescu a analizat  egalul dintre CFR Cluj și Young Boys +29   FOTO
Ilie Dimitrescu a analizat egalul dintre CFR Cluj și Young Boys

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 00:00 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 00:13

Ilie Dumitrescu a analizat egalul dintre CFR Cluj și Young Boys Berna, scor 1-1 în preliminariile Ligii Campionilor.

  • Meciul retur cu Young Boys Berna va avea loc pe 10 august, în Elveția.
  • În cazul în care va trece de Young Boys, CFR va da peste Ferencvaros sau Slavia Praga în play-off-ul Ligii. 
  • Meciurile din play-off se vor disputa pe 17/18 august, respectiv 24/25 august.
Răbufnirea lui Marius Șumudică: „Ce să le fac jucătorilor, să-i injectez, să-i clonez?” + Unde a clacat CFR-ul: „3 erori într-un minut”
CFR CLUJ - YOUNG BOYS 1-1
Răbufnirea lui Marius Șumudică: „Ce să le fac jucătorilor, să-i injectez, să-i clonez?” + Unde a clacat CFR-ul: „3 erori într-un minut”

Ilie Dumitrescu a analizat la final prestația CFR-ului și spune că elevii lui Marius Șumudică ar fi trebuit să țină mai mult de minge și să pună mai multe probleme pe faza ofensivă

„Eu eram pregătit să spun că Șumudică a cedat deliberat terenul, dar în același timp trebuie să punem în balanță și cu ce a venit adversarul. Young Boys a controlat jocul, a avut posesia, au fost organizați foarte bine pe faza ofensivă. 

Poate că Arlauskis putea să facă mai mult la lovitura asta liberă, dar problema era că CFR nu putea să țină de minge când intra în posesie. Nu am avut jucători de contraatac, nici Deac, nici Păun, nici Omrani, n-au reușit acest lucru. Am întâlnit un adversar puternic, superior în multe momente. 

Toate schimbările au fost în așa fel încât echipa să scoată un rezultat pozitiv pe tabela de marcaj. Problema a fost că CFR nu a pus deloc probleme pe faza ofensivă, din minutul 20-25 a mai fost doar ocazia lui Păun.

 E un rezultat echitabil. CFR a muncit, mi-a plăcut ca disciplină tactică. Păcat de faza asta. 

CFR nu a avut deloc viteză pe faza defensivă. Mă așteptam să văd mai mult de la Păun după pauză, în prima repriză am zis că nu a avut timp să se încălzească. Jos pălăria pentru efort, stați că mai este un joc”, a spus Ilie la Digi Sport Special.

O echipă mai bună Young Boys, s-a văzut tot meciul. Orice se poate întâmpla acum în fotbal, scorul nu este unul dezastruos, nu este un 3-0 pentru elvețieni. 

Punctele de până acum au fost aduse de Petrescu, Șumudică poate aduce de acum în colo. Până acum CFR a fost avantajată de schimbarea regulii golului în deplasare, să vedem de acum

- Victor Becali, impresar

Situația lui Chipciu, explicată de impresarul Victor Becali 

Impresarul a ținut să explice pentru sursa citată și situația lui Alex Chipciu, scos din lot de Marius Șumudică:

„S-a creat un conflict și nu cred că trebuia să se ajungă aici. E decizia antrenorului, nimeni nu poate să comenteze. El este sub contract cu ei, vedem ce se poate face. Doar cei care au fost acolo știu ce s-a întâmplat. E regretabil că s-a ajuns aici. E jucătorul lor, e sub contract cu ei și noi încercăm să rezolvăm problema”.

Întrebat despre o posibilă ofertă a unui club din România pentru Chipciu, Victor Becali a negat.

„Nu poți avea ceva peste două nopți așa. În România, e greu de suportat contractul lui. Nu știu ce echipe pot plăti contractul lui. Chiar dacă regreți ce s-a întâmplat, întotdeauna consideri că ai dreptate. Eu nu am vorbit cu el, au vorbit Dragoș Sîrbu și Giovanni, dar nu e bine că s-a ajuns aici. 

A mai fost exclus din lot un jucător de la CFR, Rondon, care până la urmă a și plecat. Eu cred că lucrurile astea trebuie să fie gestionate bine și să rămână în interiorul echipei. Clubul nu a comunicat încă o decizie. 

Sigur că vor și ei să rezolve și ei problema asta. A comunicat Șumudică. Normal mi se părea să dea clubul întâi un comunicat”, a spus Victor Becali.

Dumitru Dragomir, după CFR - Young Boys: „Diferența de valoare e de la cer la pământ! ”

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Declarații surprinzătoare după scandalul de la Cluj: „Îmi amintesc că Șumudică inventa conflicte” + „E ceva în spate”

Ilie Dumitrescu reacționează în scandalul de la Cluj: „Jucătorul nu va renunța la salariul său”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
varanga53
varanga53  •  04 August 2021, 13:38

Cum naiba sa fie rezultat echitabil cand golul CFR-ului a fost marcat din ofsaid ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează