INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ -YOUNG BOYS 1-1

NOTE GSP CFR CLUJ -YOUNG BOYS 1-1. Cei 3 fotbaliști care au dezamăgit aseară în Gruia + Sfat pentru retur

FOTO: Imago +29   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 08:51 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 10:23

CFR Cluj a ratat la limită victorie în prima manșă a turului III din preliminariile Ligii Campionilor, remizând cu Young Boys, 1-1.

Campioana României a deschis scorul în minutul 4, prin Cristi Manea, dar a ratat dramatic victoria, fiind egalată în minutul 90+3, de Sierro.

Răbufnirea lui Marius Șumudică: „Ce să le fac jucătorilor, să-i injectez, să-i clonez?” + Unde a clacat CFR-ul: „3 erori într-un minut”
CFR CLUJ - YOUNG BOYS 1-1
Răbufnirea lui Marius Șumudică: „Ce să le fac jucătorilor, să-i injectez, să-i clonez?” + Unde a clacat CFR-ul: „3 erori într-un minut”

Elevii lui Marius Șumudică au avut o prestație bună în prima repriză, pe care au terminat-o în avantaj, dar au fost dominați categoric în partea a doua, când nu au mai contat în atac.

Probleme în atac pentru CFR Cluj

Meciul cu Young Boys a arătat că CFR Cluj suferă în atac, oamenii de gol ai clujenilor fiind cei mai slabi de pe teren.

După ieșirea lui Alibec, înlocuit în minutul 22, CFR Cluj a rămas în atac cu Adi Păun și Omrani, cel din urmă fiind schimbat cu Debeljuh, în minutul 65

Ultimii trei au fost jucătorii care au dezamăgit în Gruia, fiind notați cu 5 în caseta tehnică din Gazetă, cele mai mici calificative acordate aseară.

Cristi Manea a primit cea mai mare notă 8, în timp ce evoluții apreciate au avut și Susic, Cestor, Bouhenna și Arlauskis, care au luat 7.

7a primit Marius Șumudică, antrenorul lui CFR Cluj

CFR CLUJ -YOUNG BOYS 1-1. Cei 3 fotbaliști care au dezamăgit aseară în Gruia + Sfat pentru retur

VIDEO Ionuț Rada: „La retur e nevoie de mai mult curaj”

După meci, la GSP LIVE, Ionuț Rada, fost fundaș la CFR Cluj, a analizat prestația elevilor lui Marius Șumudică și a explicat ce trebuie să facă clujenii la retur.

„La retur e nevoie de mai mult curaj, de mai multă inițiativă din partea oamenilor de atac și să țină mai mult de minge. În a doua repriză nu știu dacă a fost vreo ocazie, în afară de șutul lui Păun. În rest, foarte puțin. Se pierdea foarte repede mingea și începea atacul lor”, a spus Rada.

20.000 de eurode om e prima promisă jucătorilor de la CFR Cluj dacă se califică în play-off

+25 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Ilie Dumitrescu a analizat meciul dintre CFR Cluj și Young Boys » Unde au greșit ardelenii

Le-au ascuns mingea! Cifrele pe care Șumudică nu va dori să le vadă: diferențe uriașe între CFR și Young Boys

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
steaua_adevarata
steaua_adevarata  •  04 August 2021, 12:39

Manea a facut faultul din care au marcat elvetienii, sunt convins ca fara prostia lui se termina cu victoria CFRului. Mai taieti din nota aia.

189254898748309
Claude SH  •  04 August 2021, 11:57

Spectatori 4500??? Cred ca glumiți! Minim 10.000 au fost. Cred ca a fost cel lumina jumate stadionul plin cu spectatori

dora
dora  •  04 August 2021, 10:42

Cam mari note primite de ai nostri...cam + 1 in plus, la multi jucatori...Manea a facut si lucruri bune dar a comis-o in minutul 90 cand le-a facut acel ”cadou” oaspetilor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează