FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - YOUNG BOYS 1-1

Marius Șumudică, nervos la conferință: „Am crezut că a murit unul!” + „Cred că trăsese o «ștampă» ceva”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 09:47 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 11:11

CFR Cluj a remizat cu Young Boys, 1-1, în prima manșă din turul III al preliminariilor Champions League, iar la final, Marius Șumudică s-a arătat deranjat la conferință de două aspecte, unul petrecut pe teren și celălalt în tribune. 

După ce echipa lui a luat gol în prelungiri, în minutul 90+3, Marius Șumudică s-a arătat nemulțumit de faptul că arbitrul Danny Makkelie, din Țările de Jos, a dictat 8 minute de prelungire.

Marius Șumudică, după CFR Cluj - Young Boys: „Am crezut că a murit unul”

„Să dai opt minute de prelungire... Am crezut că s-a întâmplat ceva, că a murit unul prin stadion, ferească Dumnezeu! Opt minute de prelungire nu am văzut în viaţa mea!

E foarte mult, foarte mult! Exagerat de mult! Jucătorii se întrebau de ce s-au dat 8 minute. Noi voiam să se termine mai repede. Nu voiam așa multe minute de prelungiri. A lăsat mai multe de 8 minute. Arbitrul de rezervă îi număra în cască și i-a spus să fluiere. Dar a mai lăsat un corner”, a spus Șumudică la conferința de presă.

Șumudică, scandal cu un fan în tribună

Antrenorul a dezvăluit după meci și că a avut un conflict cu un fan din tribună, explicând cu ce l-a deranjat acesta.

La fotbal și la politică se pricep toți. Cred că era un băiat care trăsese o «ștampă» (n.r. imagine imprimată pe hârtie sau mătase, aici folosit la figurat cu sensul de a consuma alcool)înainte. M-a tot insultat, îmi spunea ce schimbări să fac. Nu am mai rezistat la insulte și înjurături și am zis «Vino, mă, în locul meu și fă schimbările». E jenant.”, a adăugat Șumudică.

+25 FOTO

VIDEO  Dumitru Dragomir: „Nu poți să ai performanță în condițiile actuale! ”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Răbufnirea lui Marius Șumudică: „Ce să le fac jucătorilor, să-i injectez, să-i clonez?” + Unde a clacat CFR-ul: „3 erori într-un minut”

Cei 3 fotbaliști care au dezamăgit aseară în Gruia + Sfat pentru retur

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (23)
dodo001
dodo001  •  05 August 2021, 00:34

Sumi va va închide gura după meciul de la Berna. Veți pune capul în pământ precum struțul.

liviul
liviul  •  04 August 2021, 19:12

Sumudica minte cu nerusinare in legautara cu spectatroul. Eram in apropiere si nici vorba sa-l injure sau sa foloseasca cuvinte nepotrivite. "Sumi , schimba si tu " ceva' atat i s-a spus din tribuna. Mai departe 5 minute a urlat ca disperatul la el si la ceilalti din tribuna. Un minicinos de toata jena. Ce caracter, ce om....

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  04 August 2021, 13:43

Sumudica baiatule, cauta-ti un contract in Golf pentru cateva luni si du-te. Altfel vei pleca dat afara cu tinicheaua de coada.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează