FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - YOUNG BOYS 1-1

Fotbalistul care l-a uimit pe Șumudică în CFR Cluj - Young Boys: „Nu am văzut în viața mea așa ceva! Rupea brazda sub el”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 10:40 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 12:02

La finalul partidei cu Young Boys, 1-1, din prima manșă a turului III din preliminariile Champions League, Marius Șumudică a dezvăluit ce jucător l-a impresionat. 

În timpul conferinței de presă, antrenorul clujenilor a avut cuvinte de laudă pentru congolezul Meschack Elia, atacantul de 23 de ani al elvețienilor.

Marius Șumudică, încântat de Elia după CFR Cluj – Young Boys

„Young Boys e o echipă care are potență în duelurile unu contra unu. Nu am văzut în viața mea viteză ca a lui Elia. Când pleca de pe loc, am crezut că are reactor. Cred că în trei secunde prindea 100 km/h. Rupea brazda sub el!”, a spus Șumudică.

Am întâlnit o echipă puternică, trebuie să recunoaștem, sunt mai puternici ca noi și fizic, la contre unu la unu. Au 6-7 jucători peste 1,85m. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru efort. Eu nu le-am zis să ne retragem, dar apare conservarea rezultatului, când îi simți mai puternici. 

Am făcut pasul înapoi, a fost o greșeală. Tactic i-am închis bine, n-au avut o situație clară de a marca. I-am surprins, am avut doar două zile, dar am reușit, am jucători care se capacitează, au înțeles ce le cer. Dar n-aveam voie să facem greșeala de la gol, am făcut 3 erori într-un minut. Pleacă trei jucători să facă presing la portarul advers, eu nu le-am cerut asta, le-am zis să ne retragem.
- Marius Șumudică

Cine e Meschack Elia

Fotbalistul care l-a uimit pe Șumudică în CFR Cluj - Young Boys: „Nu am văzut în viața mea așa ceva! Rupea brazda sub el”
Meschack Elia

Venit în februarie 2020 la Young Boys, de la TP Mazembe (Republica Democrată Congo), Elia poate juca și ca extremă. Are un start foarte bun de sezon, marcând de două ori în patru meciuri.

4.000.000 de euroe cota lui Elia, potrivit transfermarkt

În 53 de partide jucate la Young Boys, Elia are 11 goluri marcate și 12 pase de gol oferite.

Pentru evoluția avută în Gruia, Elia, internațional congolez, a primit nota 7 în Gazeta Sporturilor.

VIDEO  Dumitru Dragomir: „Nu poți să ai performanță în condițiile actuale! ”

+25 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Răbufnirea lui Marius Șumudică: „Ce să le fac jucătorilor, să-i injectez, să-i clonez?” + Unde a clacat CFR-ul: „3 erori într-un minut”

Marius Șumudică, nervos la conferință: „Am crezut că a murit unul!” + „Cred că trăsese o ștampă ceva”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
piet
piet  •  04 August 2021, 23:01

O întrebare așa la oha, ce la determinat pe antrenorul biblică sa accepte atacanti cu viteza broastelor de galapagos (Debeljuh)și cu jocul de cap al pigmeilor dacă tot putea să aducă jucători mai buni, și mai liberi de contract care să plătească ei pentru a juca la cfr. La cât investește super campioana româniei astea vor fii rezultatele în veci vecilor amin. Apropo, nu mai cheltuiți banii pe deplasarea în elveția că au ascuns lebedele.

remarque
remarque  •  04 August 2021, 15:41

CFR a avut de-a lungul timpului cativa jucatori foarte rapizi. Semedo, Dubarbier si mai ales Modou Sogou, care in momente de joc pe contre erau foarte eficienti. Nici Kone, Traore, Bastos, Rony sau Didi nu erau lenti, dar primii trei erau ca vantul. Ar trebui sa-si completeze lotul cu un astfel de jucator.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  04 August 2021, 14:16

Ave ți grija sa nu lua ți în retur mai multe ca și la roma

Vezi toate comentariile (30)
Comentează