INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Mircea Lucescu, operat la Kiev » Intervenția a reușit!

Mircea Lucescu
Mircea Lucescu

Articol de - Publicat miercuri, 04 august 2021 16:46 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 17:43

Mircea Lucescu, 76 de ani, a fost supus astăzi unei ușoare intervenții chirurgicale. Nu a fost cu echipa la Istanbul, pentru amicalul cu Fenerbahce.

Duminică, Mircea Lucescu ar fi trebuit să stea pe bancă la startului noului campionat în Ucraina. A urmărit însă din tribună primul meci al lui Dinamo Kiev, 4-0 cu Veres.

„Mircea Lucescu a răcit, are și febră”

Asistentul Emil Caras a explicat la conferință că „Mister a răcit, are și febră. Medicul ne-a zis că, foarte probabil, e din cauza schimbării de temperatură. El a hotărât să nu-l lase lângă echipă, pentru a-i proteja corzile vocale”. 

Antrenorul care a împlinit 76 de ani pe 29 iulie urma să meargă cu Dinamo la Istanbul, pentru amicalul de astăzi cu Fenerbahce, a rămas la Kiev.

„Mircea Lucescu va putea relua imediat antrenamentele”

Motivul a fost dezvăluit de presa ucraineană: „După partida cu Veres, Lucescu a fost la spital pentru un control mai detaliat. A fost supus unei intervenții chirurgicale, iar operația a reușit. După refacere, tehnicianul va putea relua imediat antrenamentele cu Dinamo”.

Surse apropiate de clubul alb-albastru susțin că a fost vorba de o intervenție ușoară, iar Luce ar putea fi pe bancă duminică. Îl așteaptă un meci dificil, în deplasare, cu Zoria, locul 3 sezonul trecut.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Haos în Liga Campionilor! Ciocnire violentă între cele două galerii: „Horror! A fost ca un Armageddon"

Țipete de maimuță la Praga! Fanii Spartei lui Florin Niță sunt iar acuzați de rasism! „Suntem dezgustați și furioși”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  04 August 2021, 18:38

Sanatate multa!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează