FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Mititelu schimbă strategia la Craiova » Încă o mutare de viitor pentru clubul oltean

Hristu Sofianu a semnat cu FCU Craiova
Foto:fcuniversitatea1948/facebook
Hristu Sofianu a semnat cu FCU Craiova Foto:fcuniversitatea1948/facebook

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 18:23 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 19:40

Hristu Sofianu (17 ani) este un alt jucător tânăr care semnează cu FCU Craiova, după gemenii Boldu.

În vârstă de numai 17 ani, Sofianu a semnat primul său contract de profesioniști cu FCU Craiova. Crescut la centrul de copii și juniori ai clubului patronat de familia Mititelu, Sofianu a fost promovat la echipa mare în acestă vară.

„Hristu Sofianu, jucător ce provine de la juniorii republicani ai clubului, a semnat cu Știința! În vârstă de 17 ani, Hristu are 1.87 înălțime și joacă pe postul de mijlocaș. Este considerat unul dintre cei mai talentați juniori din zona Olteniei!”, a fost comunicatul clubului oltean.

FCU Craiova - bursa transferurilor

  • Antrenor: Adrian Mutu (nou)
  • VENIRI: Bauza (Csikszereda), Machado (Oliveirense), Asamoah (Sint-Truiden), Bagayoko (liber), Kovacici (NK Lokomotiva), Gajici (Vozdovac), Gremsl (St. Polten), Hugo Vieira (liber), Vlad Achim (liber), Sekou Sidibe (FC Emmen), Darius Boldu (juniori FCU Craiova), Denis Boldu (juniori FCU Craiova), Hristu Sofianu (juniori FCU Craiova)
  • REVENIRI: R. Tudor (Alexandria), Botia (Corona)
  • PLECĂRI: Gugu (U Cluj), Anghelina (Chiajna), Ad. Voicu (Chiajna), Zimta (liber), D. Ispas (U Cluj), Luboya (liber), Ciolacu (liber), V. Munteanu (liber), Cacheiro (liber), C. Cristea (liber), Git (U Cluj), Diakite (liber), Taborda (liber), R. Tudor (liber), Boția (liber), Stoenac (Poli Iași), Cristiu (liber)

Citește alte știri despre FCU Craiova:

Mutu avea dreptate! » Ce arată raportul InStat după etapa a 3-a a Ligii 1 + Echipa ideală a rundei

FCU Craiova. Cât va lipsi Juan Bauza din cauza accidentării + Are tată fost atacant și mamă dansatoare

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
jony_10
jony_10  •  08 August 2021, 23:15

Tocmai ce a postat Lorena Balaci pe Facebook ca acest copil nu e nepotul lui Ilie Balaci. *** oricum nu aveați nimic în comun cu Ilie balaci nu e nici o pierdere.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jony_10
jony_10  •  05 August 2021, 15:20

Sa vina Napoli :))))))))))

jony_10
jony_10  •  05 August 2021, 15:09

Mititelu și Mutu nu își vorbesc de 3 săptămâni de când au plecat în cantonament. Mutu a vrut Austria unde costa 90 de mii și mititelu a ales Slovenia unde costa 78mii....va dati seama ce sărăcie e la ăștia. După mutu a vrut sa i lase liberi 2 zile dar mititelu i a băgat în cantonament. Mutule mai ai puțin :))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează