FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - CSIKSZEREDA

VIDEO + FOTO CSA Steaua - Csikszereda, decis de omul-istorie! Chipirliu a marcat și primul gol oficial în Ghencea

CSA Steaua - Csikszereda este meciul care încheie prima etapă a sezonului 2021/2022 din Liga 1, astăzi, de la ora 20:30. +13   FOTO
CSA Steaua - Csikszereda este meciul care încheie prima etapă a sezonului 2021/2022 din Liga 1, astăzi, de la ora 20:30.

Articol de , - Publicat miercuri, 04 august 2021 21:42 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 22:53

CSA Steaua a învins-o pe Csikszereda, scor 1-0, în primul meci de la promovarea în Liga 2 și prima partidă oficială pe noua arenă din Ghencea. 

Încă o seară istorică pentru echipa Armatei. Nou-promovata în Liga 2 a susținut primul joc oficial în noul Templu din Ghencea, inaugurat pe 7 iulie cu prilejul amicalului împotriva sârbilor de la OFK Belgrad (6-0). N-au mai fost 15.000 de fani ca la evenimentul în care s-a retras tricoul legendei Marius Lăcătuș și au fost premiați eroii de la Sevilla.

Steaua, victorie cu Csikszereda la primul meci oficial pe noua arenă din Ghencea

Cu toate astea, Peluza Sud a fost la datorie, plină, foarte activă. Din păcate, ultrașii au mai și sărit calul aruncând numeroase țorțe și petarde spre teren și scandând sloganuri xenofobe la adresa formației din Miercurea Ciuc, în ciuda apelurilor disperate de la stația de amplificare.

3.726 de spectatoriau asistat la meciul dintre Steaua și Csikszereda

Cel mai interesant moment al primei reprize a fost lovitura de start, dată simbolic de Ana Maria Popescu, vicecampioană olimpică la Tokyo, la proba individuală feminină de spadă. Partea secundă a fost mai animată. 

+9 FOTO

Ciucanii au ieșit la joc, dar au fost taxați la o fază fixă. Chipirliu, cel care a marcat primul gol pe arena din Ghencea, la amicalul cu OFK Belgrad, a semnat și prima reușită într-un meci oficial. A fost pe fază la o minge deviată de Mihăescu și a reluat simplu, din 6 metri. 

Steaua - Csikszereda 1-0

min. 90: Steaua gestionează perfect finalul de joc. De la margine au fost arătate 4 minute de prelungire.
Fanii steliști au afișat un mesaj în care contestă conducerea: „Promovarea-i interzisă, jucați pentru al Stelei blazon/ În birouri e nepăsare, lupta-o doar în peluză și pe gazon”.

CSA Steaua - Csikszereda, decis de omul-istorie! Chipirliu a marcat și primul gol oficial în Ghencea

min. 79, Gol Steaua, 1-0: Mihăescu deviază cu capul o centrare venită din corner, iar Chipirliu urmărește atent și trimite în plasă din 6 metri. 
min. 75: Florin Răsdan șutează puternic, de la 16 metri, puțin pe lângă vinclul porții oaspeților.
min. 71: Cea mai mare ocazie a partidei! Călințaru scoate mingea de pe linia porții.  
min. 66: Rokas Krusnauskas depășește un adversar și trage puternic, cu stângul, de la marginea careului. Mingea este deviată în corner. 
min. 63: Încă un moment de presiune în careul celor de la Steaua. Centrarea venită din flancul stâng este respinsă cu de Walace.
min. 61: O nouă pauză de hidratare.

Scandări xenofobe la Steaua - Csikszereda! Crainicul din Ghencea, apel disperat către ultrași » Ce riscă „roș-albaștrii”
Steaua - Csikszereda
Scandări xenofobe la Steaua - Csikszereda! Crainicul din Ghencea, apel disperat către ultrași » Ce riscă „roș-albaștrii”

min. 50: Arbitrul Ionuț Coza oprește din nou partida din cauza materialelor pirotehnice folosite de fani. 
min. 47: Valentin Bărbulescu, căpitanul gazdelor, vede cartonașul galben pentru o intrare dură.
A început repriza secundă!

S-a terminat prima repriză! 
min. 37: Zaharia are o cursă interesantă în flancul stâng al atacului, dar șutul său este pe centrul porții. 
min. 30: Pauză de hidratare.
min. 22: Partida nu are cursivitate, multe fragmentări și mici erori tehnice. 
min. 4: Meciul este întrerupt câteva momente, din cauza țortelor aprinse de fanii steliști. Vizibilitatea are mult de suferit.
min. 1: Startul a fost dat de campioana olimpică Ana Maria Popescu, sportivă legitimată la Clubul Sportiv al Armatei. Ea a venit cu medalie de argint în jurul gâtului, în aplauzele celor aproximativ 3.000 de spectatori.

Steaua - Csikszereda, echipele de start:

Steaua: Bălbărău - Călințaru, Walace, Bactăr, A. Ilie - Bărbulescu, Șt. Pacionel, Zătreanu - A. Zaharia, Dr. Huiban, Buhăescu
Antrenor: Daniel Oprița

Csikszereda: Gyenge - Apro, Vereguț, Kelemen, Takacs - L. Kovacs, Csuros - Gal, Jebari, Pinter - Krusnauskas
Antrenor: Valentin Suciu

Stadion: Steaua, București 
Arbitru: Ionuț Coza / A1: Florin Păunescu, A2: Alexandru Vișan

VIDEO Marius Lăcătuș, după retragerea numărului 7 de la Steaua: „Nu pot decât să le mulțumesc

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

VIDEO CSA Steaua a anunțat sponsorii pentru noul sezon de Liga 2

Claudiu Niculescu, încrezător în privința promovării în Liga 1: „Avem toate condițiile!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (187)
ticbic
ticbic  •  05 August 2021, 13:12
Postat de steaua.inseamna.csa pe 05 August 2021, 09:35

Ca îmi bat joc de bătrânețile tale cum te prind pe aici debitând prostii sau minciuni (aia cu X8ul a fost bomboana de pe coliva!) !? La nimic in mod deosebit …. but feels really, REALLY GOOD! :-)))

Bai janta de 2000 de euro, tu de fapt iti bati joc de batranetile parintilor tai (care au o varsta mult mai inaintata decat a mea), de Steaua si de tine insuti!!! Umbla!

stargate
stargate  •  05 August 2021, 11:54

prea multa atentie se da Cazarmei Militare 2017 o echipa mediocra cu jucatori de 2 lei ..Observ ca fantomele comunismului inca mai gasesc adepti printre romani

steaua.inseamna.csa
steaua.inseamna.csa  •  05 August 2021, 09:35
Postat de ticbic pe 05 August 2021, 08:55

Si la ce ti-a folosit?!? :-)))

Ca îmi bat joc de bătrânețile tale cum te prind pe aici debitând prostii sau minciuni (aia cu X8ul a fost bomboana de pe coliva!) !? La nimic in mod deosebit …. but feels really, REALLY GOOD! :-)))

Vezi toate comentariile (187)
Comentează