FOTBAL  »  LIGA 2  »  STEAUA - CSIKSZEREDA 1-0

Contact dur cu Liga 2 pentru căpitanul Stelei: „Am slăbit 4-5 kg astăzi”

Valentin Bărbulescu (35 de ani) spune că fanii au contat decisiv în victoria obținută de Steaua în fața celor de la Csikszereda, scor 1-0, în prima etapă a ligii secunde. +13   FOTO
Valentin Bărbulescu (35 de ani) spune că fanii au contat decisiv în victoria obținută de Steaua în fața celor de la Csikszereda, scor 1-0, în prima etapă a ligii secunde.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 august 2021 22:54 / Actualizat miercuri, 04 august 2021 23:33

Valentin Bărbulescu (35 de ani) spune că fanii au contat decisiv în victoria obținută de Steaua în fața celor de la Csikszereda, scor 1-0, în prima etapă a ligii secunde. 

Steaua a trecut cu bine peste primul test din liga secundă, împotriva unei formații cu pretenții de play-off. Valentin Bărbulescu, căpitanul bucureștenilor, a analizat partida. 

Valentin Bărbulescu, după Steaua - Csikszereda 1-0

„Am vorbit înainte, în vestiar. Știam că ne așteaptă cel mai greu meci. I-am vizionat, am văzut ce forță au. Ne-am atins scopul. Nu am făcut un meci grozav, dar scopul scuză mijloacele. E foarte important că am început cu dreptul. 

Presiune e normal să fie, suntem la Steaua București. Sunt convins că va fi mai bine în continuare. Am făcut o pregătire foarte grea, ne-am asumat că nu vom fi la turație maximă în campionat. După etapa a 3-a, a 4-a vom fi la turație maximă, așa am planificat. 

Le mulțumesc fanilor că au fost alături de noi. Am simțit că nu mai puteam, undeva după minutul 76. Atunci mi-au dat putere. Cred că am slăbit 4-5 kg astăzi. Dacă nici nu ne propunem lucruri mari, atunci de ce ne mai chinuim? Fiecare meci îl vom juca la victorie”, a spus Valentin Bărbulescu, la Telekom Sport. 

+9 FOTO

Chipirliu, omul meciului

Mi-am dorit să marchez și în seara asta, să aduc victoria echipei. Vin după o accidentare, mi-am dorit din suflet să joc și să câștigăm. Știam dinainte că Csikszereda are o echipă bună, ei și-au propus promovarea din nou, îi știam de când erau și ei în Liga a treia. Eu zic că joci altfel când ai un obiectiv clar, dar și când joci în fața acestor suporteri minunați! Suporterii ne împing de la spate, mai ales când crezi că nu mai poți alerga. Suntem profesioniști oricum, ne dorim victorii, suntem plătiți să jucăm fotbal, dacă terminăm pe loc de playoff, eu zic că ne-am făcut datoria
Bogdan Chipirliu la Digi Sport Special

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 2: 

Moment impresionant pe Ghencea » Ana Maria Popescu a fost ovaționată înainte de Steaua - Csikszereda

VIDEO CSA Steaua a anunțat sponsorii pentru noul sezon de Liga 2

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
bogdan1
bogdan1  •  05 August 2021, 03:10

Nici o problema baieti. Bagati la popota o fasole si puneti inapoi cele 4 dau 5 kilograme in minus. Deci nu va agitati, statul ii hraneste pe toti!

fcsbesteaua
fcsbesteaua  •  05 August 2021, 01:31

Clona se nuneste Csa Steaua,iar echipa profesionista de fotbal,cedata de Csa in 1998,Fc Fcsb!

cirus11
cirus11  •  05 August 2021, 00:33

Primul test? Test pentru ce? Care e miza? Echipa nu poate promova si nu cred ca se poate pune problema sa retrogradeze...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close