FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo are antrenor! Iuliu Mureșan a făcut anunțul: „A demonstrat că se pricepe”

Sorin Colceag o va antrena pe Dinamo
Sorin Colceag o va antrena pe Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2021 14:20 / Actualizat miercuri, 15 septembrie 2021 16:52

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, anunță că Sorin Colceag (49 de ani) va antrena echipa în următoarele etape.

După despărțirea de Dario Bonetti, căruia i-a fost reziliat contractul marți, pe cale amiabilă, Dinamo s-a aflat în căutare de antrenor. Pe lista conducerii clubului s-a aflat Ilie Poenaru, care a respins propunerea venită pentru că discutase deja cu Gaz Metan Mediaș

Mircea Rednic, Dusan Uhrin, Vasile Miruță și Cristiano Bergodi sunt ceilalți antrenori vizați de „câini”, dar până ca un „principal” cu experiență să fie angajat, de pregătirea primei echipe se va ocupa Sorin Colceag. 

Filosofia antrenorului ales de Iuliu Mureșan » Ce mesaj le transmite tinerilor și ce amintiri are de la Dinamo: „Dintr-odată, te trezești că îți îndeplinești visul”
DINAMO
Filosofia antrenorului ales de Iuliu Mureșan » Ce mesaj le transmite tinerilor și ce amintiri are de la Dinamo: „Dintr-odată, te trezești că îți îndeplinești visul”

Sorin Colceag va antrena Dinamo, anunță Iuliu Mureșan

„Câteva etape va fi antrenor Sorin Colceag. El este antrenor cu Licență UEFA Pro, la fel ca și Iulian Mihăescu, cel care-i va fi secund”, a spus Mureșan pentru digisport.ro

De ce Sorin Colceag, antrenor care nu are un CV deosebit? Explică administratorul special al lui Dinamo: 

„A demonstrat că se pricepe și în perioada în care a fost la Zimbru Chișinău. El acum era la noi în club la echipa a doua și am văzut cum lucrează. Plus că m-am gândit că nu vreau să numesc un antrenor pentru o etapă. Sigur va fi pe bancă la meciul cu Botoșani, dar și marți la meciul de Cupă, cu Ripensia Timișoara. Și va mai sta și după aceea, pentru că eu consider că un antrenor are nevoie de timp pentru a-și impune strategia. Sunt momente când cariera unui antrenor depinde de o șansă. Aceasta poate fi șansa lui Sorin Colceag

În plus, va fi un staff format din trei antrenori licențiați UEFA Pro. Pe lângă Sorin Colceag și Iulian Mihăescu îl mai avem pe Iulian Matei, și el licențiat UEFA Pro, care era la centrul de copii și juniori. Nu știu câte alte cluburi se mai pot lăuda cu așa ceva. Cei trei vor colabora foarte bine împreună, va fi un staff puternic”, a adăugat „Doctorul”. 

Cine este Sorin Colceag? 

Dinamo are antrenor! Iuliu Mureșan a făcut anunțul: „A demonstrat că se pricepe”
Sorin Colceag, noul antrenor de la Dinamo

Fost jucător la Dinamo la finalul anilor 80, apoi jucător la echipe precum U Cluj, FC Național, NK Zagreb, FC Argeș și Viktoria Plzen, Sorin Colceag și-a început cariera de antrenor la clubul din Popești Leordeni. Colceag a condus reprezentativele U16 și U17 ale României și a petrecut cea mai lungă perioadă în antrenorat la Zimbru Chișinău, pe care a pregătit-o între august 2018 și iulie 2019.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Portretul-robot al viitorului antrenor de la Dinamo: „El se potrivește, ar fi ideal în momentul de față”

Dinamovistul desființat în direct după derby-ul cu FCSB: „Are două viteze: târâș și tiptil!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (44)
cornelconasu
cornelconasu  •  16 Septembrie 2021, 11:55
Postat de paolo14 pe 16 Septembrie 2021, 06:01

Asta cu conașu' e de pe la Piatra Neamț, Bacău?,

Stai să ghicesc : ai fost corigent la istorie ?!

paolo14
paolo14  •  16 Septembrie 2021, 06:01
Postat de cornelconasu pe 15 Septembrie 2021, 23:02

Nu e vorba de datorii , toată lumea știe de asta (oricum suma e mai mică), dar tu nu știi legea și bați câmpii !!!

Asta cu conașu' e de pe la Piatra Neamț, Bacău?,

cornelconasu
cornelconasu  •  15 Septembrie 2021, 23:02
Postat de Ionut Visan pe 15 Septembrie 2021, 17:11

Bineinteles ca dinamovistii nu recunosc cele 7 milioane de euro datorii care trebuie plătite pana la ieșirea din insolventa ,iar ei nu au de unde.Asta a spus administratorul judiciar,ca aveti 7 mil de euro datorii.

Nu e vorba de datorii , toată lumea știe de asta (oricum suma e mai mică), dar tu nu știi legea și bați câmpii !!!

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close