FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Detalii noi despre momentul în care suporterii lui FCU Craiova au intrat în autocarul echipei: „Practica asta există de zeci de ani!”

Adrian Mititelu Jr. admite că a existat un dialog pe un ton mai ridicat între fani și suporteri, după eșecul suferit de FCU Craiova cu FC Argeș, scor 0-1.
Adrian Mititelu Jr. admite că a existat un dialog pe un ton mai ridicat între fani și suporteri, după eșecul suferit de FCU Craiova cu FC Argeș, scor 0-1.

Articol de GSP - Publicat joi, 16 septembrie 2021 22:51 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 09:59

Adrian Mititelu Jr. admite că a existat un dialog pe un ton mai ridicat între fani și jucători, după eșecul suferit de FCU Craiova cu FC Argeș, scor 0-1. 

Liderii Peluzei Sud, facțiunea care o susține pe FCU Craiova, au mers în autocarul echipei după meciul pierdut la Pitești. În urma discuțiilor, Dragoș Albu a pierdut banderola de căpitan. Adrian Mititelu Jr. admite că au existat momente în care dialogul a fost încins. 

Adrian Mititelu Jr., după schimbarea căpitanului de la FCU Craiova: „Se întâmplă și la cluburile lui Mourinho”

„Doi lideri ai galeriei au discutat cu Adrian Mutu. Au stabilit să intre în autocar ca să discute cu jucătorii, cum se întâmplă și la alte cluburi, chiar și acolo unde a antrenat Jose Mourinho. Au discutat civilizat cu jucătorii, au existat câteva ridicări de voce. Nu i s-a luat banderola lui Dragoș Albu pentru că nici nu o avea la el în autocar. 

Nu s-a pus problema să fie schimbat Dragoș Albu de liderii galeriei. A fost pus căpitan și Diallo pentru că este nevoie de încă o voce de lider în vestiar. Dragoș are în jur de 20 de ani și a avut nevoie de ajutor în vestiar. Practica asta există de zeci de ani. 

Suporterii au fost alături de cauza noastră și e normal să îi lăsăm să își spună punctul de vedere, atât timp cât nu întrec măsura. Trebuie să privim lucrurile obiectiv. Dacă atunci când vin la antrenamente, se strâng mii de suporteri și aclamă numele lui Adrian Mutu, e normal să îi lăsăm să pună și ei întrebări”, a spus Adrian Mititelu Jr., la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

VIDEO Buget de cupele europene la FC U Craiova 1948 » Adrian Mititelu Jr.: „Am investit 8 milioane de euro în ultimii 4 ani”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

VIDEO „Ar fi o rușine să pierdem cu Dinamo!” » „Câinii”, umiliți la declarații

EXCLUSIV Mircea Rednic s-a întâlnit cu Nicolae Badea! Ce au stabilit

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  17 Septembrie 2021, 10:10

Asa o fi dar Adrian Mutu a devenit un fel de Dinu Todoran al Craiovei si e trist. Sa vorbim despre autoritate? Ce autoritate sa mai aiba el daca un individ de pe strada il persifleaza ca antrenor? Jucatorii simt lipsa de autoritate si de putere si se comporta ca atare. Iar toate astea se vor rasfrange in jocul echipei.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  17 Septembrie 2021, 09:26

Ca si gluma, oare cati dintre fotbalistii adusi recent au inteles , la propriu, ceva din discutia aia purtata in autocar? Cel mai important lucru este meciul urmator, pentru care trebuie liniste in jurul echipei. Si, sa nu uitam, fotbalistii trec, suporterii raman.

tivireli
tivireli  •  17 Septembrie 2021, 00:22
Postat de 81mada pe 16 Septembrie 2021, 23:52

Ia zis Mutu cum era cu Mourinho, ca na trebuia sa se scoata si Mutu, pai altfel de unde sa stie Mititelu jr ce facea Mourinho

Si ma rog, care este problema, trebuie sa-ti dea tie raportul de unde stie? Tu stii ceva pe pamnatul asta? Eu zic sa avem mai mult respect si sa nu jignim, doar pentru că nu suntem „face to face” cu repsctivele persoane. Ai curaj să-i spui și in față asta? Dacă nu, atunci taci.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează