INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  LINCOLN - PAOK 0-2

Răzvan Lucescu, după victoria din Gibraltar: „N-am dormit patru nopți. Acum pot să dorm, în sfârșit”

Răzvan Lucescu, după victoria lui PAOK din Gibraltar // sursa foto: Imago
Răzvan Lucescu, după victoria lui PAOK din Gibraltar // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 09:52 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 10:07

Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK, a câștigat primul meci din grupele Conference League, după ce pierduse în week-end la debutul noului campionat.

După startul eșuat în campionat, 0-1 acasă în prima etapă cu Giannina, Răzvan Lucescu și-a mai revenit puțin, cu o victorie în Gibraltar, 2-0 cu Lincoln în Conference League, acolo unde și CFR s-a chinuit, învingând la limită, 2-1 în turul 2 preliminar de Champions.

Răzvan Lucescu: „Nu suntem o echipă cu psihic puternic”

„În sfârșit, e o noapte în care pot să dorm”, a spus antrenorul lui PAOK la conferință, dezvăluind că "patru nopți n-am dormit, în urma înfrângerii cu Giannina. Am afirmat atunci că nu suntem încă o echipă cu un psihic puternic, care să rezolve problemele când lucrurile nu merg bine. Dar aici am depășit toate greutățile".

Pentru el, „meciul cu Lincoln a fost și ușor, și dificil. Toți cei din afară susțin că e ușor, însă nu în aceste condiții. Terenul artificial, vântul, vremea, iată de ce dificil. E o călătorie pe care trebuie să o faci, să învingi și să pleci”.

Prima partidă din seriile Conference a fost facilă. Pe Răzvan îl așteaptă două confruntări cu adevăratele adversare din grupa F. Cu Slovan Bratislava acasă și cu FC Copenhaga, în deplasare.

Alexandru Mitriță, după primul gol la PAOK: „Încerc să-mi arăt calitățile”

Alex Mitriță a marcat primul său gol la PAOK, un voleu cu tibia din careul mic, mingea luând o traiectorie curioasă, o mică boltă peste portar. „Sunt bucuros pentru reușită și pentru că am fost titular, dar sunt și mai fericit că am învins. O victorie care ne redă încredere, după înfrângerea din campionat”, a declarat Mitriță.

 „Antrenorul ne sfătuiește, însă depinde de noi să facem diferența pe teren. Încerc să-mi arăt calitățile. Una dintre caracteristicile mele e să intru cu forță în dueluri”.

„Zece minute, PAOK și-a pierdut concentrarea”

Nu sunt doar cuvinte frumoase la acest succes din Gibraltar. Jurnalistul grec Vassilis Samprakos, editorialist la gazzetta.gr, a atras atenția că „timp de zece minute (26-36), Lincoln și-a creat trei ocazii și a înscris un gol care nu a fost validat. În această perioadă, PAOK și-a pierdut concentrarea, lăsându-și apărarea vulnerabilă și la pasele lungi, și la acțiunile verticale ale adversarilor”.

VIDEO Răzvan Lucescu, poveste amuzantă cu Marica: „M-a sunat și am rămas blocat”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Românul care a antrenat-o pe Sheriff Tiraspol face dezvăluiri: „Nu am mai văzut așa ceva decât la Barcelona sau Real Madrid!”

Hațegan, acuzat de portughezi! Ce îi reproșează după partida Atletico - Porto

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  17 Septembrie 2021, 14:17

N-a dormit patru nopți? L-or fi apucat remușcările de ce i-a făcut Georgicăi Miu...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează