FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Scandalul ia amploare! Ultrașii Craiovei, mesaj dur pentru Adrian Mititelu jr.: „Maimuțoi cu aere de patron”

Adrian Mititelu jr. pare să-și fie pierdut sprijinul ultrașilor / Sursă foto: www.facebook.com/adrian.mititelu.353
Adrian Mititelu jr. pare să-și fie pierdut sprijinul ultrașilor / Sursă foto: www.facebook.com/adrian.mititelu.353

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 10:46 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 11:08

Peluza Sud 1997, facțiunea dură din galeria lui FCU Craiova 1948, a publicat un mesaj războinic înaintea derby-ului cu FCSB de sâmbătă.

  • FCU Craiova - FCSB se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Prima TV, Digi Sport și TV Telekom Sport.

Nou-promovata se află în cel mai complicat moment de la promovarea în Liga 1. Rezultatele întârzie să apară, postul lui Mutu e într-un real pericol, iar ultrașii lui FCU par să-și fi pierdut răbdarea cu finanțatorul Adrian Mititelu jr. 

În ultima postare de pe Facebook, aceștia îl numesc pe fiul lui Mititelu un „maimuțoi cu aere de patron care își bate joc de club”.

Ultrașii Craiovei, mesaj războinic pentru Adrian Mititelu jr.: „Maimuțoi cu aere de patron”

„Sâmbătă, începând cu ora 20:00, Știința întâlnește FCSB, iar ca la orice meci împotriva unei echipe din capitală stadionul trebuie să erupă iar adversarii trebuie să înțeleagă încă de la început ca au ajuns în capitala suporterilor. 

Ne vedem începând cu ora 17:00 în Centrul Vechi de unde vom pleca organizat spre stadion. Nu uitați, pentru prezența pe stadion este necesară dovada vaccinării, a unui test negativ sau a trecerii prin boală.

(...) Știm, echipa nu arată deloc așa cum am fi vrut, jucătorii nu arată atitudine și devotament, Mititelu și maimuțoiul cu aere de patron își bat in continuare joc de club, dar este datoria noastră să cântăm pentru cel mai de preț club din România. Poate să plouă, să fie vânt, să moară o lume întreagă, să fie ziua cea mai neagră, noi pentru Știința vom cânta indiferent de situație”, transmit ultrașii Craiovei într-un comunicat publicat recent pe Facebook. 

Scandalul ia amploare! Ultrașii Craiovei, mesaj dur pentru Adrian Mititelu jr.: „Maimuțoi cu aere de patron”
Mesajul ultrașilor din Peluza Sud 1997

Adrian Mititelu jr. încinge duelul cu roș-albaștrii: „E timpul să batem Steaua!”

Întâlnim o echipă foarte puternică, dar nu e Real Madrid. Vine, într-adevăr, după un joc spectaculos în care a bătut cu 6-0, datorită unor conjuncturi. A fost un cartonaș roșu primit nemeritat de Dinamo. În fine, nu comentez eu meciul celor de la FCSB, de fapt, Steaua. 

Eu îi spun Steaua chiar dacă mă amendează CNA. Cu toate că jocul nu este așa cum ne dorim, echipa e într-o scădere de la etapă la etapă, avem puterea să facem un meci bun cu Steaua. E timpul să batem Steaua sâmbătă - Adrian Mititelu jr., patronul FCU Craiova, la emisiunea realizată marți seară pe Facebook de jurnalistul Gabi Safta

Mutu își joacă postul

Ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor scrie că antrenorul lui FCU Craiova își joacă postul în meciul cu vicecampioana, de sâmbătă seara . Dacă va suferi încă un eșec, va fi îndepărtat, dovadă că familia Mititelu caută deja soluții de înlocuitor. Primul pe listă e Mircea Rednic, a cărui fiică a adus mulți dintre jucătorii din actualul lot al oltenilor. Informații pe larg, AICI!

VIDEO Tot ce trebuie să știi înaintea duelului dintre FCU Craiova 1948 și FCSB

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Ultimatum pentru Adrian Mutu înainte de FCU Craiova - FCSB » Cine e favorit să-i ia locul

EXCLUSIV Surpriză de proporții! Comentator „importat” din politic de Prima TV la FCU Craiova - FCSB: „Sunt sferturi de fotbaliști, oricine îi poate comenta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (163)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  18 Septembrie 2021, 11:06

Cand dai apa la moara *** de pe strada de ce te-ai mai mira de ce urmeaza?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

132331260571303
Popa Basca  •  18 Septembrie 2021, 08:53

Joaca FCSM cu FCSB!Ar trebui sa fie un meci amical,ca pe vremea Cooperativei!

kuba
kuba  •  18 Septembrie 2021, 08:32
Postat de fly_vyp pe 17 Septembrie 2021, 20:43

vom vedea cat il va costa pe brutar folosirea fara drept a insemnelor unor marci protejate de lege! Dar, tu esti ”mai limitat” decat prevede legea, ca sa poti intelege asta!:)))

***. De data asta nu mai tine vrăjeala. Rotaru a mirosit ca a pierdut teren de când FC Universitatea Craiova a promovat și își pregătește ieșirea din decor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (163)
Comentează